Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Άμεση απάντηση της SL2 στις υποτιμητικές δηλώσεις Μαρινάκη!

Έκπληκτοι, μπορεί και όχι, διαβάσαμε χθες την δήλωση του προέδρου της Super League 1, Βαγγέλη Μαρινάκη με αναφορά και στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέα Νταβέλη, με υποτιμητικά λόγια προς τον ίδιο αλλά και γενικότερα προς όλες τις ομάδες και τους παράγοντες της Super League 2. 

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ως εξής:

Η θέση του είναι πως «… δεν πρόκειται να κάτσει στο τραπέζι με Λεουτσάκους, Πρίτσες, Νταβέληδες ή το Γιαννάκη και όποιον άλλο έχει καταντήσει τη δεύτερη κατηγορία συνδικάτο του εγκλήματος. Μέχρι να καθαρίσει το τοπίο δεν έχουμε τίποτα να πούμε με κανέναν».


Φυσικά, ήταν άμεση η απάντηση της Super League 2 δια της αρμόδιας επιτροπής που συστήθηκε στο χθεσινό Δ.Σ της Λίγκας και αναφέρει τα εξής:

«Τα μέλη της SL2 ομόφωνα και εξόχως θεσμικά αποφασίζουν για τα νόμιμα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις τους. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο επιβάλλεται να λειτουργεί με κανόνες και σεβασμό στους θεσμούς, είτε αυτοί είναι αρεστοί είτε όχι.
Για αυτό και εμείς, στο πλαίσιο του διαλόγου που επιθυμούμε με όλους τους εμπλεκόμενους θεσμικούς φορείς, θα ζητήσουμε συνάντηση και με το προεδρείο της SL1, χωρίς μεμονωμένες συναντήσεις με ποδοσφαιρικούς παράγοντες.
Αναμένουμε στη πρόσκληση που θα αποστείλουμε αρμοδίως, να αποδειχθεί εάν οι συκοφαντικές και απαξιωτικές απόψεις του προέδρου της SL1 εκφράζουν ή όχι το σύνολο των μελών της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου