Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

ΑΕΛ / 19η αγ: Όλα καλά, όλα ωραία!

Ιδανικά ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική της Super League 2, όσον αφορά την ΑΕΛ που είδε την Αναγέννηση Καρδίτσας να χάνει στην έδρα της από τον ΠΑΟΚ Β' (1-2), την Νίκη Βόλου να έρχεται ισόπαλη (2-2) με τον Απόλλων Πόντου και τον Ηρακλή να χάνει και αυτός βαθμούς από τον Παναθηναϊκό Β' (1-1) στο ΟΑΚΑ. Αντιθέτως αυτή με την σειρά της πήρε ένα τρίποντο άνευ αγώνα διότι αντίπαλος της ήταν ο Απόλλων Λάρισας που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και ο Πανσερραϊκός έκανε το ρεπό του.

Πλέον βλέποντας την βαθμολογία κανείς, μπορεί να αντιληφθεί πως μόνο η ΑΕΛ μπορεί πλέον να κυνηγήσει με αξιώσεις τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό εφόσον φυσικά οι "βυσσινί" συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα. 

Αγώνας "κλειδί" εννοείται είναι αυτός στο Πανθεσσαλικό κόντρα στην Νίκη Βόλου οι τύχες του οποίου θα κριθούν στα αθλητικά δικαστήρια με την ΑΕΛ να έχει αρκετές πιθανότητες έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα να βάλουν άλλο ένα τρίποντο στην φαρέτρα τους.

Το σημαντικό είναι να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι σε αυτήν την υπόθεση που θα μας βοηθήσει παρακολουθώντας πρόσωπα και καταστάσεις να αντιληφθούμε το τι είναι ικανοί να κάνουν ορισμένοι για να κρατήσουν την ΑΕΛ μακριά από το κυνήγι της ανόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου