Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Κυπαρίσσης: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα που αγαπάω"

«Αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Θωμάς Κυπαρίσσης, μετά την επικύρωση της συμφωνίας, με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέα Νταβέλη, αναλαμβάνει νευραλγικό διοικητικό ρόλο μέσα από τα καθήκοντα του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ ΑΕΛ».

Αυτή ήταν η λακωνική ανακοίνωση με την οποία έγινε επισήμως γνωστή νωρίς το πρωί της Παρασκευής, η επιστροφή στις τάξεις των «βυσσινί» ενός από τους σύγχρονους legends της ομάδας, ενός ανθρώπου που ως ποδοσφαιριστής έχει συνδέσει το όνομά του με την αναγέννηση της ΑΕΛ κατά την δεκαετία του 2000 κι επιπλέον, ως άνθρωπος των αποδυτηρίων, με την επάνοδο στην Α’ Εθνική το καλοκαίρι του ’16!

Γι’ αυτά κι άλλα πολλά και κυρίως για τα ηγετικά χαρακτηριστικά και την ψυχή που έβγαζε στο γήπεδο, ο Θωμάς Κυπαρίσσης, αν και Κατερινιώτης, ήταν, είναι και παραμένει στην καρδιά των οπαδών της ΑΕΛ κι εκείνοι στην δική του.

Σε μια στιγμή μάλιστα που η ΑΕΛική ψυχή βρέθηκε να είναι το υπ’ αριθμόν ένα ζητούμενο στα αποδυτήρια της ομάδας, φαντάζει ιδανική λύση για να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του αγωνιστικού τμήματος και της διοίκησης.

Με τα γεγονότα να τρέχουν, ο Κυπαρίσσης μπήκε πρώτη φορά με τη νέα του ιδιότητα στα αποδυτήρια του Αλκαζάρ λίγο πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’, συνοδευόμενος για τις συστάσεις από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αχιλλέα Νταβέλη, αλλά παρακολούθησε το ματς από την κερκίδα συντροφιά με όλο το προεδρείο των «βυσσινί».

Στο τέλος, ικανοποιημένος κι εκείνος από το αποτέλεσμα, επέστρεψε για να δώσει σε όλους συγχαρητήρια για την προσπάθεια και ουσιαστικά να αναλάβει πλήρως καθήκοντα από αύριο Δευτέρα, καθώς το Σάββατο πραγματοποιήθηκε μια χαλαρή προπόνηση και σήμερα Κυριακή η ομάδα είχε ρεπό.

Ουσιαστικά, το πρώτο ματς κατά το οποίο θα παρίσταται πλήρης καθηκόντων, θα είναι αυτό της προσεχούς Πέμπτης με τη Νίκη Βόλου.

Γι’ αυτό και σε σχετική μας ενόχληση, αρκέστηκε να πει τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα που αγαπάω. Ξέρω ότι με περιμένει πολλή δουλειά, αλλά είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για το μέλλον. Επί του παρόντος ευχαριστώ οπωσδήποτε την οικογένεια Νταβέλη για την εμπιστοσύνη, ενώ για άλλη μια φορά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για την αγάπη του κόσμου της ΑΕΛ, που είναι αμοιβαία, όπως και ο σεβασμός μου απέναντί του». 

Κι είναι αλήθεια ότι τόσο στα social media, όσο και στο γήπεδο, οι εκδηλώσεις στο πρόσωπο του Θωμά Κυπαρίσση από το φίλαθλο κοινό ήταν κάτι παραπάνω από θερμές.

Όσο για τις πρώτες του εντυπώσεις από το αγωνιστικό τμήμα και ειδικότερα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, διαπίστωσε πως «τα παιδιά είναι εμφανώς πιεσμένα, αλλά υπάρχει ταλέντο και φαίνεται. Πρέπει να καταλάβουν πως κανείς τους δεν είναι τυχαία στην ΑΕΛ, καθώς οι περισσότεροι τώρα διαμορφώνουν τον ποδοσφαιρικό χαρακτήρα τους. Πρέπει λοιπόν να συνειδητοποιήσουν άπαντες, ότι δεν υπάρχει για εκείνους μεγαλύτερη ευκαιρία από την ΑΕΛ»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου