Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Γκουτσίδης: "Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας"

Η ΑΕΛ πέρασε νικηφόρα από την Ηγουμενίτσα, επικρατώντας με 2-0 του Θεσπρωτού, στην 20η, εμβόλιμη αγωνιστική, του πρώτου ομίλου της Super League 2 και στο στρατόπεδο των «βυσσινί» όλοι κρατούν μόνο το αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς, τονίζοντας πως πρέπει να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την εικόνα της ομάδας και να διορθώσουν τα όποια λάθη.

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, στάθηκε επίσης στο κομμάτι, ότι η ΑΕΛ πρέπει να αγωνίζεται με τρόπο που δεν θα δίνει κανένα δικαίωμα στο αντίπαλο να ελπίζει. 

Αναλυτικά: «Είχαμε να δώσουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, ανεξαρτήτως της βαθμολογικής θέσης του Θεσπρωτού που διεκδικεί όλα τα ματς κι αν δεν προσέξεις μπορεί να σου κάνει τη ζημία.

Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με ένα γρήγορο γκολ κι ενώ θα έπρεπε να μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, δυστυχώς σε πολλά παιδιά συνέβη το αντίθετο. Ήταν νευρικοί, είχαμε κακές μεταβιβάσεις και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να ελπίζει για ένα γκολ.

Με κάποιες αλλαγές που κάναμε άμεσα διορθώσαμε αρκετά τα προβλήματα αυτά και με την κόκκινη που δέχθηκε ο αντίπαλος έγινε ακόμα πιο εύκολο το ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε ακόμα ένα τέρμα κι από εκεί και πέρα πιστεύω πως τέλειωσε το ματς.

Το σημαντικό είναι να διορθώσουμε τα λάθη μας. Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας. Θα την ήθελα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όπως κουβαλάει το όνομα της ΑΕΛ. Τουλάχιστον θα πρέπει να διεκδικούμε κάθε ματς από την αρχή έως το τέλος και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο ότι μπορεί να κερδίσει.

Εμείς πρέπει να βάλουμε κάτω το κεφάλι, να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε όσο πιο γρήγορα, γιατί έρχονται κι άλλα πιο δύσκολα παιχνίδια. Εμείς πρέπει να παίξουμε για την αξιοπρέπεια του ονόματος της ΑΕΛ και στη συνέχεια για τη δική μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου