Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

ΑΕΛ Κ19/Κ17/Κ15: Όλες βλέπουν play off!

Την συμμετοχή τους στα play off των οικείων πρωταθλημάτων SL1 και SL2, «βλέπουν» με λιγότερες ή περισσότερες πιθανότητες κατά περίπτωση και οι τρεις Ομάδες Νέων της ΑΕΛ. 

Αναλυτικότερα: 

Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η Κ19 με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στο γήπεδο Ανάβρας, καθώς ατύχησε να δεχθεί γκολ στις καθυστερήσεις, παρότι προηγουμένως είχε ανατρέψει το 0-1 και φαινόταν έτοιμη να πανηγυρίσει τη νίκη, κόντρα και στον πολύ δυνατό αέρα. 

Ο Βουλγαρίδης με πέναλτι και ο Νίτσος, που προωθήθηκε από την Κ17, ήταν οι σκόρερς της ομάδας του Ζήση Ζιάγκα, από τον οποίο χρησιμοποιήθηκαν οι Γιώτας, Χριστακέας (60’ Ζέρβας), Ελέζι (60’ Βουλγαρίδης), Λυγούρας, Γωγουβίτης, Αρσένης (75’ Ασίκογλου), Νινίκας, Τάφα (45’ Τσιωμήτας), Βλιώρας (70’ Νίτσος), Ζησούλης, Χατζής 

Αναμένοντας να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι με τις εκκρεμότητες Βέροιας και Διαγόρα, οι «βυσσινί» βρίσκονται μια ανάσα από την εξασφάλιση της 4άδας και την συμμετοχή στα play off του 1ου ομίλου της SL2. 


Κυρίαρχη η Κ15 επί της Δόξας Δράμας, προηγήθηκε στο 15’ όταν ο Νταφούλης σέντραρε από αριστερά, ο Γιώργος Τσακνάκης τσίμπησε τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι και ο επερχόμενος Μπασδέκης την έσπρωξε στην ανυπεράσπιστη εστία.  

Ακολούθησε στο 27’ το 2-0 από τον Γιώργο Τσακνάκη μετά από έξοχη κάθετη πάσα του Μπασδέκη, ο οποίος πέτυχε με κεφαλιά το δεύτερο προσωπικό του γκολ και συνολικά το 3-0 στο ξεκίνημα της επανάληψης. 

Το κερασάκι στην τούρτα για τους μικρούς «βυσσινί» μπήκε από τον Αγοραστό, έπειτα από φάουλ του Νταφούλη και ασίστ του προωθημένου αρχηγού, Νίκου Αβραμούλη, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 80’+2’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ. 

Με τη νίκη αυτή η σταθερά 2η της βαθμολογίας ΑΕΛ έκανε το +4 επί του Άρη, που είχε ρεπό και πλέον, οι δύο ομάδες πορεύονται προς την 20η και προτελευταία αγωνιστική, με τους «βυσσινί» να δοκιμάζονται στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού και τους Θεσσαλονικείς να υποδέχονται τον Βόλο, πριν «συγκρουστούν» μεταξύ τους στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 

Στο χθεσινό ματς από τον Θοδωρή Ελευθεριάδη χρησιμοποιήθηκαν οι Σπανός (65’ Γιαννούσης), Μπαργιώτας, Νταφούλης, Αβραμούλης (70’ Μπακογιάννης), Αλμπάνης, Λυγούρας (60’ Βασιλόπουλος), Τσακνάκης Μ., Μπασδέκης, Αγοραστός (65’ Μητρακόπουλος), Όντος (70’ Τσιρογιάννης), Τσακνάκης Γ. 


Παρότι είχε ρεπό η Κ17 παρέμεινε 2η στη βαθμολογία, αλλά απέκτησε δύο συγκατοίκους, καθώς ο Βόλος αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Άρη, ενώ ο Παναιτωλικός νίκησε στη Λαμία... 

Ακολουθεί η εξίσου κρίσιμη 18η αγωνιστική, όπου η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Βόλο, ο Παναιτωλικός τον ΠΑΟΚ και ο Άρης την Λαμία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου