Κυριακή 23 Απριλίου 2023

ΑΕΛ: Έκανε το χρέος της και συνεχίζει...

Με μια μεστή εμφάνιση η ΑΕΛ έκανε το χρέος της απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας και επικράτησε με 2-0 στο Στάδιο Αλκαζάρ για την 21η αγωνιστική της Super League 2.

Η ΑΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας και συνεπώς την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον Αλμωπό να έχει μεγάλη δυσκολία στην ανάπτυξη με αποτέλεσμα να μην γίνει σχεδόν καθόλου απειλητικός στην εστία του Σουλούκου. 

Οι "βυσσινί" προηγήθηκαν στο 24' με εκτέλεση πέναλτι του Πεντρόσο που κέρδισε ο ίδιος ενώ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κώστα Παπαγεωργίου με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από όμορφη συνεργασία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ από το παιχνίδι κρατάει σίγουρα την νίκη και τους τρεις βαθμούς και τίποτα παραπάνω, με το βλέμμα της πλέον να είναι στραμμένο στον αγώνα του Σαββάτου (29/04 - 13:45) απέναντι στον ΠΟΤ Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (74′ λ.τ. Κοσσονού), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Νίνο (61′ Κ. Παπαγεωργίου), Αντράντα (74′ Θωμαΐδης), Πεντρόσο, Νικολιάς (74′ Μαυριάς), Ογκμπόε (85′ Τσιριγώτης).

Αλμπωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Παρασκευάς (59′ Μανωλάκης), Τσιμπούκας, Ασλαμπάλογλου, Μακρυδάκης, Πέττας, Ρίβας (69′ Σουρνάκης), Πόποβιτς (59′ Παπαδόπουλος), Πέλκας (83′ Ταχματζίδης), Πατρινός (83′ Καρυπίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου