Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Η αποστολή της ΑΕΛ για την πρεμιέρα με Καβάλα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με αντίπαλο την Καβάλα στο AEL FC ARENA (21/09/24, 15:00) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος SL2.

Οι 20 παίκτες που επίλεξε ο κ. Aλέκος Βοσνιάδης είναι οι: Σουλούκος, Perntreou, Ηλιάδης, Βαφέας, Στάμου, Παπαγεωργίου Θ., Παπαδόπουλος, Τριμμάτης, Kossonou, Johansson, Γιαξής, Barrientos, Παπαγεωργίου Κ., Stina, Acosta, Κρητικός, Μούργος, Πασάς, Μωραΐτης και Fatai

Ορίστηκε την Πέμπτη (26/09) στις 19:00 ο αγώνας της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό

Η ΕΠΟ προχώρησε στον ορισμό των αγώνων της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Η κλήρωση της Τρίτης (17/09) έβγαλε τον Πανσερραϊκό ως αντίπαλο της ΑΕΛ και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη (26/09 - 19:00) στο AEL FC ARENA.

Πιο αναλυτικά:

Εκκρεμεί
Αιγέας Πλωμαρίου-Απόλλων Ευπαλίου/Καβάλα - Asteras AKTOR FC

25/09/2024

15:00 
Εθνικός ΟΦΠΦ - Άρης

15:00 
Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης - Βόλος
  
16:00 
Αιγάλεω 1931 - Καμπανιακός

17:00 
Διαγόρας Ρόδου - Athens Kallithea FC
  
17:00 
Λεβαδειακός - Ατρόμητος Αθηνών

19:00 
ΟΦΗ - Παναιτωλικός

  
26/09/2024

15:00 
Ζάκυνθος 1961 - Παναργειακός

15:00 
Κηφισιά - Λαμία
  
16:00 
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναχαϊκή

16:00 
Νέα Ιωνία ΑΟ - Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
  
19:00 
ΑΕΛ - Πανσερραϊκός

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός των κερκίδων του AEL FC Arena ενόψει της πρεμιέρας (vid)

Με τον χρόνο να κυλά αντίστροφα για την αυριανή πρεμιέρα της ΑΕΛ στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός των εγκαταστάσεων του AELFC Arena, τόσο στις κερκίδες όσο και στις τουαλέτες του γηπέδου.

Σεβόμενη τους κανόνες καθαριότητας και υγιεινής και αντιλαμβανόμενη πλήρως τις απαιτήσεις των φίλων της ομάδας για την παροχή υπηρεσιών επιπέδου, η ΠΑΕ στοχεύει στην καλύτερη δυνατή φιλοξενία των φιλάθλων, ως ελάχιστο τίμημα ανταπόδοσης της συμπαράστασής τους.

Επειδή η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός και επειδή ζούμε στην εποχή των αποδείξεων και των ψηφιακών δεδομένων, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει άλλο τρόπο για να υπεραμυνθεί της σοβαρής δουλειάς που γίνεται σε επίπεδο καθαριότητας και επιμέλειας του Arena, παρά να αναρτήσει ένα μικρό δείγμα αυτής της δουλειάς, όπως άλλωστε προσφάτως έχει δεσμευτεί.

Παρότι υπάρχουν τόσο στο ίδιο το γήπεδο όσο και στην περιοχή του Μεζούρλου σοβαρά προβλήματα προς επίλυση με ευθύνη άλλων αρμοδίων, η ΠΑΕ ΑΕΛ ξεπερνά συνεχώς προβλήματα και συνεχίζει με σκληρή προσπάθεια.

Προσπαθούμε με συνέπεια και σοβαρότητα να τιμήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που χτίζουμε καθημερινά με το φίλαθλο κοινό της μεγάλης ΑΕΛ.
Με απλά λόγια: είμαστε έτοιμοι και σας περιμένουμε.

Παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι την Παρασκευή (11/10)

Η ΠΑΕ ΑΕΛ συναισθανόμενη την πρόθεση πολλών ακόμη φιλάθλων της, να κατοχυρώσουν ένα από τα φετινά εισιτήρια διαρκείας 2024-2025 με το κίνητρο διατήρησης της τιμής τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ανακοινώνει την επέκταση του χρόνου διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, την παραμονή δηλαδή του αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗ.

Αυτή θα είναι ουσιαστικά και τυπικά η τελευταία ημέρα πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας.

Καλούμε τις φίλες και τους φίλους της ΑΕΛ να σπεύσουν άμεσα και να αγοράσουν τα φετινά διαρκείας τους, εκμεταλλευόμενοι τα κίνητρα που αφορούν πρωτίστως τη παρακολούθηση όλων των αγώνων του πρωταθλήματος της SL2 και του κυπέλλου Ελλάδος, σε συνδυασμό με το σημαντικό κίνητρο για τη δια κράτηση της τιμής του εισιτηρίου και την επόμενη αγωνιστική σεζόν 2025-2026.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Στα 2.000 τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΛ - "Έλα και εσύ για να αλλάξουμε μαζί κατηγορία"! (vid)

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό της ομάδας πως πλέον τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΛ ανέρχονται στα 2.000, δύο μέρες πριν λήξει η προθεσμία. 

Θυμίζουμε πως τα εισιτήρια διαρκείας βγήκαν στην κυκλοφορία την 1η Ιουλίου και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Όποιος δεν έχει αγοράσει ακόμα εισιτήριο διαρκείας ας το κάνει τώρα, για να αλλάξουμε μαζί κατηγορία!

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δερμιτζάκης: "Έφτασε η ώρα του αποχωρισμού..."

Σε δήλωσή του ο πρώην, πλέον, προπονητής της ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης τονίζει:

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο έφτασε η ώρα του αποχωρισμού. Ένα ποδοσφαιρικό ταξίδι γεμάτο έντονα και ανάμεικτα συναισθήματα, σε μια πόλη φιλόξενη, ζωντανή, με ανθρώπους που ζουν και αναπνέουν για την ομάδα τους.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα: όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την αγαστή συνεργασία. Τους άμεσους και έμμεσους συνεργάτες μου, που ο καθένας ξεχωριστά βοήθησε τα μέγιστα στην εξέλιξη όλου του οργανισμού. Τη διοίκηση και την οικογένεια Νταβέλη για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλον αυτόν τον κόσμο που με αγκάλιασε και στήριξε την προσπάθεια μας.

Με εκτίμηση, Δερμιτζάκης Παύλος

Νέα αλλαγή ώρας στο ΑΕΛ - Καβάλα

Το παιχνίδι ΑΕΛ - Καβάλα άλλαξε εκ νέου ώρα έναρξης.

Στις 15.00 του Σαββάτου και όχι στις 14.45 θα ξεκινήσει το παιχνίδι ΑΕΛ - Καβάλα. Η αλλαγή αυτή προέκυψε έπειτα από αίτημα του ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση:

«θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αγώνας Α.Ε.Λ – ΚΑΒΑΛΑ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ) της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2 2024-25, θα διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 21/09/24 στο AEL FC ARENA στις 15:00 αντί στις 14:45 όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί».

Τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης της Superleague 2 εξασφάλισε και επίσημα ο ΣΚΑΙ. Η διοργανώτρια αρχή όρισε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:00 τελικά την αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Καβάλα στο AEL FC Arena και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το ΣΚΑΪ.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Προπώληση εισιτηρίων για το ΑΕΛ - Καβάλα

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι διατίθενται εισιτήρια ημέρας του εντός έδρας αγώνα με την Καβάλα για την 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος SL2 (Σάββατο 21/9/24, 14:45) στο AEL FC ARENA από τα γραφεία μας, Σκαρλάτου Σούτσου 3 (3ος όροφος) στις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Πέμπτη (19/9) 10:30 – 18:00,

Παρασκευή (20/9) 9:00 – 18:00

και το Σάββατο 21/9 ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του AEL FC ARENA τα οποία θα ανοίξουν στις 12:45. 

Οι τιμές που ισχύουν είναι οι εξής:

· Νότιο πέταλο (Θ1Α-1Β, Θ2, Θ23): 10€

· Ανατολική κερκίδα (Θύρες 3-10): 15€

· Δυτική κερκίδα (Θύρες 19-22 και Θύρες 14-17): 20€

· VVIP (Θύρα 18): 30€


*Tα παιδιά έως 8 ετών εισέρχονται δωρεάν.

*Τα κυλικεία του γηπέδου λειτουργούν κανονικά με την έναρξη του πρωταθλήματος και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος εντός του γηπέδου με καφέ, τρόφιμα και λοιπά είδη που προμηθεύουν αποκλειστικά τα κυλικεία (δυτική, ανατολική και νότιο πέταλο) κι εξυπηρετούν 2 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων.

Νταβέλης για την απόλυση Δερμιτζάκη: "Καλούμαι να προστατέψω την επένδυση μου"

Για την απόλυση του Παύλου Δερμιτζάκη και την επιλογή του Αλέκου Βοσνιάδη μίλησε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Για την απόλυση Δερμιτζάκη: «Όταν έχεις συμφωνήσει συγκεκριμένα πράγματα, περιμένεις με βάση αυτών να σου δώσει δείγματα γραφής. Όταν αυτό δεν γίνεται, τον αλλάζεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. 

Εγώ τον έφερα και τον καθιέρωσα στη Λάρισα. Η ομάδα από την 1η Ιουνίου άλλαξε τα 2/3 των παικτών και πολλοί εξ αυτών ήταν από την πάνω κατηγορία. Στόχος ήταν η ομογενοποίηση, τα καλά αποτελέσματα και το καλο ποδόσφαιρο και δεσμευτήκαμε και οι δυο για αυτό. Αυτό δεν έγινε. Καλούμαι να προστατέψω την επένδυση μου, λοιπόν. Έχουμε θέσει ένα στόχο και θέλουμε έμπρακτα αποτελέσματα. Μηδενική ανοχή σε κανέναν. Ευχαριστώ τον Θεό που πήρα την πρόκριση απέναντι στον εξαιρετικό Μακεδονικό αλλά θα έπρεπε να πανηγυρίζω; Οι προσωπικές μου σχέσεις με τον Δερμιτζάκη παραμένουν καλές αλλά εδώ μιλάμε για δουλειά. Βάση στοχοθέτησης, υπέρβασης και όλων των συμφωνηθέντων η εικόνα δεν ήταν η ανάλογη».

Για την πρόσληψη του Αλέκου Βοσνιάδη: «Το βιογραφικό του δικαιολογεί τα πάντα. Είναι καταξιωμένος, έχει ανέβει πέντε φορές με ομάδες που συνεργάστηκε. Είναι ο άρχοντας των ανόδων, είναι χαμηλών τόνων, είναι ακούραστος και είναι μια εξαιρετική επιλογή για την ΑΕΛ».

Τηλεοπτικό το ΑΕΛ - Καβάλα - Οι ζωντανές μεταδόσεις της 1ης αγωνιστικής

Ομόφωνα η σημερινή (18/9) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2 αποφάσισε να εκχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος στον ΣΚΑΪ.

Οι πρώτες live μεταδόσεις:

Παρασκευή (20/9) 17:00 Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β’ Monobala.gr

Σάββατο (21/9) 14:45 ΑΕΛ – Καβάλα ΣΚΑΪ

Κυριακή (22/9) 12:00 Χανιά – Καλαμάτα ΣΚΑΪ

Κυριακή (22/9) 17:00 ΠΑΟΚ Β’ – ΠΟΤ Ηρακλής/Φούρνοι Βενέτη ΣΚΑΪ Hybrid

Δευτέρα (23/9) 17:30 Asteras Β’ Αktor – Πανιώνιος Monobala.gr

Απευθείας καλύψεις αγώνων θα κάνουν τόσο ο υβριδικός ΣΚΑΪ, όσο και η πρώτη και μοναδική ποδοσφαιρική ιστοσελίδα της χώρας monobala.gr.

Βοσνιάδης: "Πρέπει όλοι να σηκώσουμε μανίκια..."

Aλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ είχαμε την Τετάρτη, καθώς η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την συμφωνία με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Ο Θεσσαλονικιός προπονητής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας, υπέγραψε το συμβόλαιό του και ενημερώθηκε για θέματα που έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Λίγο αργότερα είχε μια σύντομη ομιλία με τον πρόεδρο Αχιλλέα Νταβέλη, ενώ στη συνέχεια οι δυο τους αναχώρησαν για το προπονητήριο των Δένδρων, όπου έγινε η παρουσίαση του τεχνικού στους παίκτες και έπειτα ακολούθησε η προπόνηση.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Αλέκος Βοσνιάδης στις συζητήσεις που είχε με στελέχη της ΠΑΕ τόνιζε αρκετές φορές πως “πρέπει όλοι να σηκώσουμε μανίκια, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο”.

Οριστική συμφωνία Super League 2 - ΣΚΑΪ

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Βοσνιάδης: Ο προπονητής των τεσσάρων ανόδων αναλαμβάνει την ΑΕΛ

Εποχή Βοσνιάδη ξεκίνησε την Τετάρτη στην ΑΕΛ, καθώς η λαρισινή ΠΑΕ με ανακοίνωσή της επισημοποίησε την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο 63χρονος προπονητής με την μεγάλη εμπειρία και την πλούσια καριέρα έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων (κάτι που η ΑΕΛ χρειάζεται φέτος) την άνοδο 4 ομάδων στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός την περσινή σεζόν οδήγησε στη “γη της επαγγελίας” την Athens Kallithea με απολογισμό 21 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες. Σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο όμιλο αυτόν του νότου, όπου τέσσερις ομάδες διεκδικούσαν επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα και την πολυπόθητη άνοδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βοσνιάδης την τελευταία δεκαετία έχει οδηγήσει στη Super League εκτός της Athens Kallithea και τους Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκη Βόλου και Κέρκυρα. Αναμφισβήτητα έχει την εμπειρία, ξέρει από πρωταθλητισμό και γνωρίζει πως να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις. Όλα αυτά συνετέλεσαν ώστε η διοίκηση των “βυσσινί” να τον επιλέξει και να τον εμπιστευτεί με μοναδικό στόχο την άνοδο στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά, καθώς σε διάστημα οκτώ ημερών η ΑΕΛ θα δώσει τρία ματς εντός έδρας, δύο για το πρωτάθλημα(Σάββατο 21/9 με Καβάλα και Κυριακή 29/9 με Διαγόρα Ρόδου) και ένα για το Κύπελλο Ελλάδας(Πέμπτη 26/9 με Πανσερραϊκό).

Ο διαιτητής του ΑΕΛ - Καβάλα

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για τους αγώνες της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2. 

Ο 36χρονος ρέφερι, Άγγελος Μπακογιάννης, από την Ένωση Αθηνών, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Καβάλα, που είναι προγραμματισμένη να γίνει στο AEL FC ARENA το Σάββατο (21/09, 14:45) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου. 

Βοηθοί του θα είναι ο Λευτέρης Βογιατζής (Καρδίτσας) και ο Θωμάς Καλορογιάννης (Πιερίας). 

Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Φουστάνας (Μακεδονίας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Φωτιάδης από την Ε.Π.Σ. Σερρών.

GATE 1: "Οι αποφάσεις θα κριθούν στην πορεία, εμείς στις θέσεις μας"

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ - ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ !

Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη του πρωταθλήματος. Στηρίζουμε όλοι την Ομάδα αγοράζοντας εισητηρια διαρκείας.

 Για να κάνει το καθήκον της η ΟΜΑΔΑ, επιβάλλεται να κάνουμε το καθήκον μας και ΕΜΕΙΣ! Όπως είπαμε, δικαιολογίες φέτος δεν υπάρχουν για κανέναν...

Υ.Γ. Η απόφαση αλλαγής προπονητή αυτήν την κρίσιμη στιγμή σίγουρα μας δημιουργεί προβληματισμό. Παρόλα αυτά , οι αποφάσεις της διοίκησης θα κριθούν στην πορεία.

Εμείς στις θέσεις μας.

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ! ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ!

ΘΥΡΑ 1

ΑΕΛ: Συνεχίζει και επίσημα με Βοσνιάδη

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.
Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός βρέθηκε σήμερα το πρωϊ στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και ολοκληρώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών, με τον ίδιο να αναλαμβάνει άμεσα δουλειά.
Ο Βοσνιάδης πανηγύρισε την περσινή σεζόν την άνοδο στη Super League με την Athens Kallithea, ενώ έχει οδηγήσει στη μεγάλη κατηγορία τους Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκη Βόλου και Κέρκυρα.
Ο έμπειρος προπονητής έχει εργαστεί τα προηγούμενα χρόνια σε Κισσαμικό, Ηρακλή, Τρίκαλα, Βέροια, Αναγέννηση Επανομής, Εορδαϊκό, Θερμαϊκό και Πολύκαστρο.

Καλή επιτυχία coach!

Αλλαγή ημέρας και ώρας στο ΑΕΛ - Καβάλα

Αλλαγή ημέρας και ώρας προέκυψε στον αγώνα της πρεμιέρας ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Καβάλα στο AEL FC ARENA.

Με σχετική ανακοίνωση η Super League 2 ενημέρωσε πως τελικά ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο (21/09 - 14:45) και όχι την Κυριακή (22/09 - 12:00).

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Ιδρύεται Σωματείο "Φίλοι Μουσείου ΑΕΛ"

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΦΙΛΟΙ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΕΛ»

Στη Λάρισα, σήμερα, τη 17η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, εις την επί της οδού Αστερίου Καντώνια αίθουσα Τύπου του γηπέδου AEL FC Arena, οι υπογραφόμενοι Έλληνες πολίτες και ενήλικοι, που έχουμε τα προσόντα που ορίζουν οι διατάξεις του Αστικού Κώδικα «Περί Σωματείων», ως και οι λοιπές διατάξεις, πλην Αστικού Κώδικα, που ισχύουν και ρυθμίζουν τη λειτουργία των Σωματείων, συνελθόντες,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1. Την ίδρυση Σωματείου με την επωνυμία «Φίλοι Μουσείου ΑΕΛ», με έδρα την πόλη της Λάρισας, του Νομού Λάρισας και το γήπεδο AEL FC Arena και σκοπό τον λεπτομερώς αναφερόμενο στο καταστατικό του.

2. Την ομόφωνη ψήφιση και έγκριση του καταστατικού του Σωματείου, που συντάχθηκε και φέρει σημερινή χρονολογία, ήτοι 17 Σεπτεμβρίου 2024, αποτελείται από είκοσι ένα (21) άρθρα και υπογράφεται από τα ιδρυτικά μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 79 του Αστικού Κώδικα.

3. Την ομόφωνη εκλογή προσωρινής διοίκησης, αποτελούμενης από πέντε (5) μέλη, στην οποία αναθέτουμε:
α. Να φροντίσει για τη δικαστική αναγνώριση και νομιμοποίηση του Σωματείου, και
β. να συγκαλέσει εντός εξήντα (60) ημερών την Α’ Γενική Συνέλευση των μελών, αμέσως μετά την απόκτηση της νομικής προσωπικότητας, για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, σύμφωνα με το καταστατικό.

Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης είναι τα παρακάτω:
Α/Α Όνομα Επώνυμο Πατρώνυμο Ιδιότητα
1 Δημήτριος Κούρος Κωνσταντίνος Πρόεδρος
2 Χαρίλαος Γεωργούλας Δημήτριος Αντιπρόεδρος
3 Κωνσταντίνος Τσιάτας Χρήστος Γενικός Γραμματέας
4 Δημήτριος Κούριας Κωνσταντίνος Ταμίας
5 Ελευθερία Μαλισιώτη Κωνσταντίνος Έφορος υλικού

Για τον σκοπό αυτό, συντάχθηκε η παρούσα πράξη και υπογράφεται από όλα τα ιδρυτικά μέλη, όπως παρακάτω:
Α/Α Όνομα Επώνυμο Πατρώνυμο
1 Νικόλαος Ασπρούδης Ιωάννης
2 Αθανάσιος Βράκας Χρήστος
3 Άννα Γάτσιου Βασίλειος
4 Αντώνιος Γεμιτζάς Ιωάννης
5 Γεώργιος Γεωργίου Κωνσταντίνος
6 Χαρίλαος Γεωργούλας Δημήτριος
7 Ηρακλής Γερογιώκας Βασίλειος
8 Αναστάσιος Γιολδάσης Μιχαήλ
9 Αλέξανδρος Γκούλιος Ιωάννης
10 Αντώνιος Γραβάνης Σπυρίδων
11 Λάμπρος Ιωακείμ Απόστολος
12 Δημήτριος Κούριας Κωνσταντίνος
13 Δημήτριος Κούρος Κωνσταντίνος
14 Ιωάννης Κουτσουνάκης Νικόλαος
15 Ιωάννης Μάκιος Αθανάσιος
16 Δημήτριος Μακρόπουλος Ιορδάνης
17 Ελευθερία Μαλισιώτη Κωνσταντίνος
18 Αθανάσιος Μαμάκος Ιωάννης
19 Δημήτριος Μαρούδας Ιωάννης
20 Ισίδωρος Μαρούδας Ιωάννης
21 Νικόλαος Μίχος Κωνσταντίνος
22 Χρήστος Μπουχουρίδης Δημήτριος
23 Αχιλλέας Νταβέλης Αθανάσιος
24 Ζήσης Ντελόπουλος Θωμάς
25 Ζήσης Παπακωνσταντίνου Θεόδωρος
26 Δημήτριος Παραφέστας Μιχαήλ
27 Κωνσταντίνος Πηλαδάκης Εμμανουήλ
28 Στυλιανός Πονηρός Ζήσης
29 Ευθυμία Ρουπακιά Χρήστος
30 Σωτήριος Σουλούκος Αθανάσιος
31 Αναστάσιος Σουφλιάς Στέφανος
32 Δημήτριος Τσακμακίδης Γεώργιος
33 Μαρία Τσακνάκη Γεώργιος
34 Κωνσταντίνος Τσιάτας Χρήστος
35 Χρήστος Τσιάτας Κωνσταντίνος
36 Χρήστος Τσούμαρης Θωμάς

Εκτός απροόπτου αναλαμβάνει ο Βοσνιάδης

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, εκτός απροόπτου, την Τετάρτη (18/09), θα προπονήσει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ.

Το FL News το πρωί της Τρίτης (17/09) ενημέρωσε πρώτο σχετικά με την παρουσία του Αλέκου Βοσνιάδη στην κορυφή της λίστας της ΑΕΛ για να διαδεχτεί τον Παύλο Δερμιτζάκη. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται και, όπως προκύπτει από την επαφή με τον Αχιλλέα Νταβέλη, όλα δείχνουν ότι αυτός θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Αποτελεί, άλλωστε, έναν από τους πλέον έμπειρους στην κατηγορία

Ο 63χρονος προπονητής συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, προέκυψε ταύτιση απόψεων και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε την Τετάρτη (18/09) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση ως νέος τεχνικός της ΑΕΛ και την Κυριακή (22/09) θα καταγραφεί το ντεμπούτο του κόντρα στην Καβάλα.

Ο Βοσνιάδης πανηγύρισε την περσινή σεζόν την άνοδο στη Super League με την Athens Kallithea (21 νίκες - 8 ισοπαλίες - 5 ήττες), αλλά δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του. Έχει οδηγήσει στη μεγάλη κατηγορία τους Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκη Βόλου, Κέρκυρα ενώ είχε κοουτσάρει την ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου πριν από 10 χρόνια. Έχει δουλέψει ακόμα σε Κισσαμικό, Ηρακλή, Κέρκυρα, Τρίκαλα, Βέροια, Αναγέννηση Επανομής, Εορδαϊκό, Θερμαϊκό και Πολύκαστρο. 

Ο Πανσερραϊκός αντίπαλος της ΑΕΛ στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Την ομάδα του Πανσερραϊκού θα αντιμετωπίσει στη Λάρισα και το AEL FC ARENA, η ΑΕΛ στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά, τα ζευγάρια που προέκυψαν:

Εθνικός-Αρης

Κηφισιά-Λαμία

ΑΕΛ-Πανσερραϊκός

Αιγέας Πλωμαρίου ή Καβάλα - Αστέρας Τρίπολης

Ζάκυνθος-Παναργειακός

Λεβαδειακός-Ατρόμητος

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαϊκή

Αιγάλεω-Καμπανιακός

Διαγόρας Ρόδου-Καλλιθέα

Απόλλων Κρύας Βρύσης-ΝΠΣ Βόλος

ΑΟ Νέας Ιωνίας-Πανιώνιος

ΟΦΗ-Παναιτωλικός

*Οι αναμετρήσεις είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν 25 - 26 Σεπτεμβρίου.

Οι πιθανοί λόγοι αποχώρησης του Δερμιτζάκη και τα ονόματα για την διαδοχή του

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση της αποχώρησης του Παύλου Δερμιτζάκη από τον πάγκο της ΑΕΛ και μάλιστα πέντε μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Οι λόγοι της απομάκρυνσης του δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημα γνωστοί ωστόσο φαίνεται ο Έλληνας προπονητής να πλήρωσε την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας σε ορισμένα φιλικά παιχνίδια αλλά και στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Μακεδονικό. 

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την διαδοχή του είναι αρκετά με τον Αλέκο Βοσνιάδη να φαντάζει πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Πρόκειται για έναν προπονητή που έχει περάσει από την ΑΕΛ και πέρυσι ανέβασε την Καλλιθέα στην SL1.

Από εκεί και πέρα, ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι επίσης μια πιθανή επιλογή που έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό αλλά και ο Λεωνίδας Βόκολος που την περασμένη σεζόν έκανε πολύ καλή χρονιά με την Λαμία στην πρώτη κατηγορία. 

Πάντως, το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από την εκκίνηση του πρωταθλήματος. 

ΑΕΛ: Φαβορί για τον πάγκο ο Αλέκος Βοσνιάδης

Ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός που οδήγησε πέρυσι την Athens Καλλιθέα στη Super League φαντάζει ο Νο1 υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο του θεσσαλικού συλλόγου.

Το αιφνίδιο τέλος του Παύλου Δερμιτζάκη από τον πάγκο των «βυσσινί» φέρνει τους ανθρώπους της ομάδας στην αναζήτηση νέου προπονητή, με τον Αλέκο Βοσνιάδη, να αποτελεί τον επικρατέστερο για να αναλάβει τους Λαρισαίους. 

Το περσινό επιτυχημένο πέρασμα του πολύπειρου 63χρονου τεχνικού από την Athens Καλλιθέα, οδηγώντας την αθηναϊκή ομάδα στην άνοδο στην Super League, αποτελεί και το βασικότερο χαρακτηριστικό για το οποίο η ΑΕΛ ποντάρει στο πρόσωπο του, καθώς μοναδικός στόχος αποτελεί η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όλες οι εξελίξεις αναμένεται να λάβουν επίσημη μορφή μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς η σέντρα της πρεμιέρας της Super League 2 βρίσκεται πέντε μέρες μακριά.

ΣΟΚ: Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Παύλος Δερμιτζάκης

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με απόλυτη συναίσθηση και περίσκεψη, ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη. Η διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί ειλικρινώς τον Έλληνα προπονητή, αναγνωρίζοντας τα πεπραγμένα αυτής της κοινής πορείας, καθ’ όλη τη διάρκεια της. Ευχόμαστε ολόψυχα στον ίδιο και τους οικείους του υγεία, με δημιουργική συνέχεια.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Πάει για τηλεοπτικό το ΑΕΛ - Καβάλα από τον ΣΚΑΙ

Αυλαία του νέου πρωταθλήματος την Παρασκευή (20/09).

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Super League 2 ανακοίνωσε η διοργανώτρια τη Δευτέρα (16/09). Τι προκάλεσε έκπληξη; Η ώρα διεξαγωγής (12.00) του αγώνα ΑΕΛ - Καβάλα, που δεν είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στις εγχώριες επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά στο εξωτερικό. Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες του FL News, αυτή φέρεται να είναι η επιλογή του ΣΚΑΪ, ο οποίος θέλει τις Κυριακές να δείχνει ματς εκείνη την ώρα!

Δερμιτζάκης: "Γουστάρω που βρέθηκα στη Λάρισα"

Μια μεγάλη συνέντευξη για όλα και για όλους και κυρίως για την πορεία του, σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν προπονητής μετέπειτα, έδωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παύλος Δερμιτζάκης, στην αθλητική ιστοσελίδα athletestories και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, που βρίσκεται στην Λάρισα.

Για το κομμάτι – που μας ενδιαφέρει – για την ΑΕΛ και την παρουσία του, στην θεσσαλική πρωτεύουσα τόνισε τα εξής:

«Αντίστοιχα όνειρα και στη Λάρισα. Είναι μια ιστορική ομάδα, η οποία έχει κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ομάδα βάσει τίτλων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Νομίζω ότι πρόκειται για έναν σύλλογο στον οποίον όλοι θέλουν να δουλέψουν κάποια στιγμή.

Είναι μια πόλη, ένας νομός, με ποδοσφαιρική κουλτούρα. Μου δόθηκε η δυνατότητα λοιπόν το 2023 να καθίσω στον πάγκο της και δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόκληση, θεωρώντας μάλιστα ότι στην ομάδα αυτή μπορώ να δημιουργήσω, έτσι ώστε όχι μόνο να πετύχουμε τους άμεσους στόχους μας αλλά και μακροπρόθεσμα να επιστρέψουμε δυναμικά στη Super League.

Στην αρχή λοιπόν χτίσαμε μια ομάδα από το μηδέν. Κάποιος που δεν γνωρίζει να θεωρήσει ενδεχομένως ότι η δεύτερη θέση ήταν αποτυχία. Δεν ήταν έτσι όμως, λόγω του βαθμού δυσκολίας που υπήρχε από πολλές απόψεις.

Βάλαμε δηλαδή τις βάσεις, κάναμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις ώστε το 2024 να μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Την άνοδο.

Όλοι μαζί, προπονητές, παίκτες, διοίκηση και κόσμος, κινούμαστε πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, έτοιμοι και με καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε να πετύχουμε.

Στόχος που πρέπει να επιτευχθεί σε μια δύσκολη κατηγορία, απέναντι σε πολλές και καλές ομάδες, με επιβεβλημένες τη σοβαρότητα, την αγωνιστική πειθαρχία, την επιμονή και την υπομονή.

Υπάρχουν αξίες στη ζωή πολύ σημαντικές, όπως ο σεβασμός, η αλληλοεκτίμηση, το να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Μπορεί να είσαι σε μεγαλύτερη κατηγορία, αλλά να μην τα έχεις αυτά.

Στη Λάρισα λοιπόν εγώ τα συνάντησα και νιώθω χαρούμενος, γεμάτος, με καθημερινότητα γεμάτη. Για να το πω απλά, γουστάρω που βρέθηκα στη Λάρισα!»

SL2 - 1η αγ: Στις 12:00 το μεσημέρι η πρεμιέρα της ΑΕΛ με Καβάλα!

Στον ορισμό της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, προχώρησε η διοργανώτρια αρχή που μεταξύ άλλων όρισε τον αγώνα της ΑΕΛ με την Καβάλα την Κυριακή (22/09) στις 12:00 το μεσημέρι!

Αναλυτικά:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.9.2024

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ, Καμπανιακός – Νίκη Βόλου (17:00)


ΚΥΡΙΑΚΗ 22.9.2024

AEL FC ARENA, ΑΕΛ – Καβάλα (12:00)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ, ΠΑΟΚ Β’ – ΠΟΤ Ηρακλής (17:00)

Α’ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – ΠΑΣ Γιάννινα (17:00)


ΔΕΥΤΕΡΑ 23.9.2024

ΡΟΔΟΥ, Διαγόρας – Μακεδονικός (16:00)


Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.9.2024

ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ, Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β (17:00)


ΚΥΡΙΑΚΗ 22.9.2024

ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, Χανιά – Καλαμάτα (15:00)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Ηλιούπολη – Αιγάλεω (17:00)

ΔΑΚ ΑΡΓΟΥΣ, Παναργειακός – Κηφισιά (17:00)


ΔΕΥΤΕΡΑ 23.9.2024

Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, Asteras B Aktor – Πανιώνιος (17:30)

Περντρέου: "Είμαι περήφανος, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα..."

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Κλέτον Περντρέου και εκ των πρωταγωνιστών της πρόκρισης των "βυσσινί" στο Κύπελλο Ελλάδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Μακεδονικό έκανε δηλώσεις μετα τη λήξη της αναμέτρησης. 

Αναλυτικά ο Κλέτον Περντρέου:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο να παίξεις 120 λεπτά και με δέκα παίκτες περίπου την μισή διάρκεια. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου που παλέψανε σαν λιοντάρια για την πρόκριση παρά τις αντιξοότητες που είχαμε. 

Είμαι περήφανος γι’ αυτή την ομάδα. Το ταξίδι σήμερα ξεκινά. Ήταν περίεργο συναίσθημα να παίζεις αντίπαλος με την προηγούμενη σου ομάδα και ειδικά να φτάνεις στα πέναλτι. Έπαιξε ρόλο στην διαδικασία των πέναλτι πως ήξερα πως εκτελούσαν οι παλιοί μου συμπαίκτες μιας και πέρυσι στις προπονήσεις το κάναμε αρκετές φορές. Είμαι ευλογημένος από τον Θεό που κατάφερα να πιάσω δύο πέναλτι. 

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που ήρθαν στον αγώνα και μας βοήθησαν αφάνταστα με τα συνθήματα και τις φωνές τους και σίγουρα μας έδωσαν τεράστια ώθηση να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στα 120 λεπτά της αναμέτρησης. Έχουμε ένα μακρύ δρόμο μπροστά μας για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. 

Όταν το καλοκαίρι πήρα την απόφαση να αφήσω την Θεσσαλονίκη και να έρθω στη Λάρισα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν πίστευα ότι θα ζήσω τέτοιες στιγμές με την ΑΕΛ. Είχα δύσκολο ξεκίνημα με κάποια προβληματάκια με τραυματισμούς στην περίοδο της προετοιμασίας, είμαι ευλογημένος από τον Θεό να πάρω τόση χαρά με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι».

ΑΕΛ: Περιμένει αντίπαλο για να προκριθεί στους "16"

Η ΑΕΛ κατάφερε έστω και στα πέναλτι και πήρε την πρόκριση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας όπου και εκεί οι αγώνες είναι μονοί. 

Οι "βυσσινί" με εξαιρετικό Κλέτον Περντρέου πανηγύρισαν την πρόκριση και πλέον περιμένουν τον αντίπαλο τους στην κλήρωση της Τρίτης (17/09 - 14:00).

Στην κλήρωση αυτή, θα συμμετέχουν οι δέκα ομάδες της SL1 (εκτός Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού), δέκα ομάδες της SL2 που προκρίθηκαν από την 3η φάση και τέσσερις ομάδες από την Γ' Εθνική. 

Πιο αναλυτικά:

Super League 1:
Άρης
Αστέρας Aktor
ΟΦΗ
Ατρόμητος
Παναιτωλικός
Λαμία 
Athens Kallithea
Βόλος
Λεβαδειακός
Πανσερραϊκός

Super League 2:
ΑΕΛ
Κηφισιά
Παναχαϊκή
ΠΑΣ Γιάννινα
Πανιώνιος 
Καμπανιακός
Διαγόρας Ρόδου
Παναργειακός
Αιγάλεω 
Καβάλα ή Αιγέας Πλωμαρίου 

Γ' Εθνική:
Εθνικός Πειραιώς
Ζάκυνθος
Νέα Ιωνία
Απόλλων Κρύας Βρύσης 

Από τις 24 ομάδες θα προκριθούν οι 12 και θα προστεθούν οι 4 της SL1 που θα σχηματίσουν την φάση των "16".

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Μακεδονικός - ΑΕΛ 1-3 (πέναλτι - ολόκληρη η αναμέτρηση)

Μακεδονικός και ΑΕΛ έδωσαν την μάχη τους για την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Τελικώς οι "βυσσινί" στα πέναλτι προκρίθηκαν με mvp του αγώνα τον πρώην τερματοφύλακα του Μακεδονικού και νυν της ΑΕΛ Κλέτον Περντρέου. 

Δείτε στο βίντεο παρακάτω όλη την αναμέτρηση από το Orasi TV.

Αιφνιδιαστικό "διαζύγιο" στην Κ19 της ΑΕΛ

Πληροφορίες της στήλης από απολύτως έγκυρες πηγές, θέλουν να έχει επέλθει η λύση συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον προπονητή της Κ19, Αποστόλη Ευαγγέλου.

Πρόκειται ασφαλώς για είδηση που αιφνιδιάζει και προκαλεί ερωτηματικά, λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, τουλάχιστον για την πρώτη ομάδα των "βυσσινί".

Τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν η διοίκηση της ΠΑΕ προσανατολίζεται σε πρόσληψη νέου προπονητή ή θα υπάρξουν εσωτερικές καραμπόλες, μια εβδομάδα μάλιστα πριν την έναρξη και του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ, όπου συμμετέχει φέτος εκτός συναγωνισμού η ομάδα Κ17 της ΑΕΛ.

Πηγή: Campos News

"Είμαστε αισιόδοξοι - Τον Μάιο τα σπουδαία"

Γράφει το ΑΕΛ Crimson News 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε δύο πράγματα για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Μακεδονικό αλλά και γενικότερα για την όλη προσπάθεια που γίνεται τους τελευταίους μήνες. 

Δεν είναι μυστικό, πως η ομάδα σήμερα δεν έδειξε τις δυνατότητες της. Ωστόσο η πρόκριση που ήταν και το ζητούμενο ήρθε. 

Όλο αυτό το διάστημα έχει γίνει και συνεχίζει να γίνεται μια τεράστια προσπάθεια ούτως ώστε η ΑΕΛ να επανέλθει εκεί που αξίζει, στην Super League 1.

Η ενίσχυση της ομάδας και η βελτίωση της δεν κρίνονται από το σημερινό παιχνίδι αλλά θα κριθούν όπως θα κριθούμε και όλοι μας στο τέλος της σεζόν.

Προσωπικά, δεν έχουμε λόγο να μην είμαστε αισιόδοξοι ανεξάρτητα με την σημερινή απόδοση. Θα έρθουν και άλλοι αγώνες κατά την διάρκεια της σεζόν που δεν θα πάνε όλα βάση "σχεδίου". Θα αντιμετωπίσεις και αντιπάλους παραδειγματος χάριν που θα προσπαθήσουν να σπάσουν με οποιοδήποτε τρόπο την αγωνιστική σου κυριαρχία.

Το ζητούμενο είναι η ΑΕΛ με την εκκίνηση του πρωταθλήματος να βγάλει προς τα έξω τον καλό της εαυτό που σίγουρα έχει και από εκεί και πέρα όλα θα τα δούμε στο γήπεδο. 

Ο κόσμος της ΑΕΛ είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο 12ος παίκτης και πιστεύουμε και εμείς όπως και η ΠΑΕ πως ο ρόλος του στην Νέα Ευκαρπία σήμερα ήταν καθοριστικός όπως θα είναι και σε κάθε αγώνα είτε εντός έδρας είτε εκτός που έρχεται. 

Υπομονή και τον Μάιο τα σπουδαία!

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Η συμβολή των φιλάθλων μας ήταν καθοριστική"

H ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους εκατοντάδες φίλους και συνοδοιπόρους της, που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Μακεδονικό, ταξιδεύοντας από την Λάρισα και οχι μόνο.

Η συμβολή των φιλάθλων μας καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν καθοριστική. Σημασία έχει το αποτέλεσμα και ότι η ΑΕΛ βρίσκεται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την τελική επιτυχή έκβαση του αγώνα.

ΑΕΛ: Προκρίθηκε στην επόμενη φάση στα πέναλτι με ήρωα Περντρέου!

Θετική ήταν τελικά η έκβαση του αγώνα της ΑΕΛ με τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Οι "βυσσινί" που προβλημάτισαν με την απόδοση τους, τελικώς λύγισαν στην διαδικασία των πέναλτι τον μαχητικό Μακεδονικό. 

Χωρίς γκολ το 90λεπτο αλλά και η παράταση με την ΑΕΛ να μένει και με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Παναγιωτίδη στο 71'.

Στην διαδικασία των πέναλτι, ο Κλέτον Περντρέου σταμάτησε δύο φορές την πρώην του ομάδα με αποτέλεσμα να αποτελέσει και τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή στην εν λόγω αναμέτρηση, ενώ σκόραραν οι Φατάι, Ηλιάδης και Ακόστα. 

Μετά την λήξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ πανηγύρισαν μπροστά στον κόσμο της Λαρισινής ομάδας που ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη. 

Πλέον, η ΑΕΛ περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της για την 4η φάση του θεσμού στην κλήρωση της Τρίτης (17/09 - 14:00).

Θυμίζουμε σε αυτήν την φάση θα συμμετέχουν και οι δέκα ομάδες της Super League 1, εκτός του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Περντρέου, Τριμμάτης (83′ Θ. Παπαγεωργίου), Βαφέας, Ηλιάδης, Κοσσονού, Πασάς (83′ Φατάι), Παναγιωτίδης, Οικονόμου (Ακόστα), Κ. Παπαγεωργίου (91′ Στάμου), Μούργος, Μωραΐτης (46′ Γιαξής).

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Τοπαλίδης, Σαραγιώτης, Λεωνιδόπουλος, Ραμίρεζ (95′ Γρηγοριάδης), Κουϊρουκίδης, Ζαφειράκης (76′ Καρτάλης), Σιχαρουλασβίλι, Τσουκάνης, Πέδρο Λούκας, Παναγιωτούδης.

Κανάλι στο YouTube εξασφάλισε την ζωντανή μετάδοση του αγώνα Μακεδονικός - ΑΕΛ (link)

Ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση θα έχει ο αγώνας Κυπέλλου Μακεδονικός - ΑΕΛ για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (14/09 - 16:30) από το κανάλι στο YouTube Orasi TV.

Δείτε ΕΔΩ την αναμέτρηση.

Κύπελλο Ελλάδας - 4η φάση: Την Τρίτη (17/09 - 14:00) η κλήρωση

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 14:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, στην οποία θα συμμετάσχουν οι νικητές της 3ης φάσης και 10 ομάδες της Super League 1.

Τη διαδικασία της κλήρωσης θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και θα τη διενεργήσει ο καλεσμένος κ. Νίκος Γκουλής, ο οποίος υπήρξε κάτοχος του Κυπέλλου Ελλάδας ως παίκτης του ΟΦΗ το 1987 (ΟΦΗ-Ηρακλής 1-1, 3-1 πέν.) και ήταν φιναλίστ στη διοργάνωση το 1990 (Ολυμπιακός-ΟΦΗ 4-2). Επίσης, ο κ. Γκουλής έχει συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας ως παίκτης του Πανελευσινιακού και του Λεβαδειακού και ήταν προπονητής σε αγώνες Κυπέλλου με 9 διαφορετικές ομάδες (Πανελευσινιακός, Καβάλα, Τρίκαλα, Απόλλων, Κέρκυρα, Εθνικός, Ιωνικός, Γλυφάδα, Πιερικός).

Η διαδικασία θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το site της ΕΠΟ, στο οποίο επίσης θα αναρτηθεί το αποτέλεσμα της κλήρωσης μετά την ολοκλήρωσή της.

Οι ομάδες, οι οποίες θα συμμετάσχουν στην εν λόγω κλήρωση: Άρης, Αsteras AKTOR, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος, Ατρόμητος, Athens Kallithea, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός και οι 14 ομάδες που θα προκριθούν από την 3η φάση της διοργάνωσης.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Αποκαλυπτικός ο Αχιλλέας Νταβέλης στην συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο FormediaRadio 99.8 (vid)

Περισσότερο από δύο ώρες διήρκησε η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αχιλλέα Νταβέλη το μεσημέρι της Παρασκευής στο Formedia radio 99,8. Ο ισχυρός άνδρας των “βυσσινί” μιλώντας στους Χρήστο Ευθυμίου και Τάσο Κουρκούμπα ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και έδωσε απαντήσεις σε όλα τα “καυτά” θέματα της λαρισινής ομάδας.


Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε:

Στην επέτειο του θανάτου του Γιώργου Μητσιμπόνα και τις σκέψεις ώστε να δημιουργηθεί ηρώο στο κέντρο της πόλης

Στις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι σε όλα τα επίπεδα στην ΑΕΛ

Στην έναρξη του πρωταθλήματος που ξεκινά σε λίγες μέρες(22 /9)

Στους στόχους της ΑΕΛ για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας

Για την σχέση της ΠΑΕ με τους οργανωμένους οπαδούς

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στο AEL FC Αrena και την προσπάθεια που γίνεται να επιλυθούν

Για το Αλκαζάρ και την καθυστέρηση που υπάρχει ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Για την αλλαγή στάσης της ΠΑΕ αναφορικά με τις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις όταν η ΑΕΛ αδικούνταν

Για το μπάτζετ της φετινής σεζόν

Για τη μέχρι τώρα διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και τον ρόλο των Παύλου Δερμιτζάκη και Ευρυπίδη Τσιμπανάκου

Για την αποχώρηση κυρίως των Πλέγα, Πεντρόσο και Καλουτσικίδη

Για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ

Για τον πόλεμο λάσπης που δέχεται η ομάδα το τελευταίο διάστημα από ΜΜΕ

Για τους αστάθμητους παράγοντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την επιρροή τους στην πορεία των ομάδων

Για τον κόσμο, την παρουσία του και την στήριξη στην ΑΕΛ ως ο δωδέκατος παίκτης των “βυσσινί”.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη:

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Μακεδονικό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με αντίπαλο τoν Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία (14/09/24, 16:30) στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Οι 22 παίκτες που επίλεξε ο κ. Παύλος Δερμιτζάκης είναι οι: Σουλούκος, Perntreou, Βενετικίδης, Ηλιάδης, Βαφέας, Στάμου, Παπαγεωργίου Θ., Παπαδόπουλος, Τριμμάτης, Kossonou, Παναγιωτίδης, Οικονόμου, Γιαξής, Παπαγεωργίου Κ., Stina, Δημηνίκος, Acosta, Μούργος, Πασάς, Μωραΐτης, Γραββάνης και Fatai

ΑΕΛ Κ19: Φιλική νίκη στην Τσαριτσάνη απέναντι στον Οικονόμο

Σε φιλικό αγώνα αναμετρήθηκαν στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” της Τσαριτσάνης ο Οικονόμος και η ομάδα Κ19 της ΠΑΕ ΑΕΛ. Νικητές αναδείχθηκαν οι “βυσσινί” με 0-2, σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο.

Το 0-1 επιτεύχθηκε στο 33′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Νίτσιου (το κέρδισε ο ίδιος σε μαρκάρισμα που δέχθηκε), ενώ το 0-2 διαμορφώθηκε στο 48′ από τον Πιτσίλκα που βρέθηκε στην πλάτη της αμυντικής γραμμής των πρασίνων και πλάσαρε εύστοχα, παρά την προσπάθεια του Μουλτσιά.

Οι Τσαριτσανιώτες διεκδίκησαν την επιτυχία ενός γκολ αλλά όσες φορές απείλησαν συνάντησαν την πολύ καλή αντίδραση του τερματοφύλακα Κούρκουλα.

ΑΕΛ Κ19 (Απόστολος Ευαγγέλου): Κούρκουλας, Πιτσίλκας, Κοτρούτσος (64′ Παπαδήμος), Ματθαίου, Γκανάτσιος, Βαρσάμης, Νίτσιος, Παπαδημητρίου (58′ Ντελόπουλος), Μετγιάζης (52′ Γκέφος), Αρσένης (70′ Τάχος), Μπρισίμης (67′ Γιαννακόπουλος)

Έκτακτη εκπομπή στο FormediaRadio 99.8 με καλεσμένο τον Αχιλλέα Νταβέλη (live streaming)

Σήμερα Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 13:00 το μεσημέρι ο Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αχιλλέας Νταβέλης σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ καλεσμένος του Τάσου Κουρκούμπα και Χρήστου Ευθυμίου με αφορμή τη συμπλήρωση 27 ετών από το θάνατο του εμβληματικού αρχηγού Γιώργου Μητσιμπόνα θα μιλήσουν για όλα τα θέματα της ΑΕΛ λίγες ημέρες πριν έναρξη του πρωταθλήματος της super league 2.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί σε livestreaming από το FORMedia.gr

Μητσιμπόνας: Έφυγε την ίδια μέρα με τον γιο του 27 χρόνια αργότερα...

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών ο γνωστός και πολυαγαπημένος φίλος σε όλη την κοινωνία της Τσαριτσάνης, Παντελής Μητσιμπόνας.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στο Κοιμητήριο της Τσαριτσάνης.

Ημέρα σημαδιακή και καταραμένη για όλη την οικογένειά του. Την ίδια ημερομηνία σαν σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 1997, πριν ακριβώς 27 χρόνια, είχε φύγει ο πολυαγαπημένος του γιος, ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Μητσιμπόνας, σε ηλικία 35 χρόνων σε τροχαίο στην Γιαννούλη Λάρισας.

27 χρόνια χωρίς τον Γιώργο Μητσιμπόνα

Πέρασαν 27 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο Γιώργος Μητσιμπόνας σε ηλικία 35 ετών, που αποτέλεσε εμβληματική μορφή την «χρυσή» δεκαετία του ’80 για την «Βασίλισσα του κάμπου».

Ο Γιώργος Μητσιμπόνας γεννήθηκε 11 Νοεμβρίου του 1962 στην Τσαριτσάνη και καταξιώθηκε ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της εποχής του.

Ήταν 13 Σεπτεμβρίου του 1997 όταν συνέβη αυτή η τραγική είδηση του τροχαίου δυστυχήματος λίγο μετά τη Γιάννουλη, που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Ο χρυσός σκόρερ του γκολ που χάρισε στην ομάδα μας το πρωτάθλημα του ’88, δε θα ξεχαστεί ποτέ, όπως και η αγέρωχη παρουσία του στο Αλκαζάρ που όλοι θα θυμόμαστε και θα μας φέρνει μνήμες του ένδοξου παρελθόντος. Αγαπήθηκε όσο λίγοι, όχι μόνο στον κάμπο, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Συνολικά φόρεσε τη φανέλα με το άλογο στο στήθος για 10 σεζόν (1981-89 & 94-96). Ο Γιώργος Μητσιμπόνας ήταν ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που έδωσε και την ψυχή του για την ΑΕΛ και ο χαρακτήρας του τον έκανε ξεχωριστό και ιδιαίτερα αγαπητό στον φίλαθλο κόσμο.

«Κι αν κάποιοι φύγαν απ’ τη ζωή σου, σε βλέπουν απ’ το κλαμπ του παραδείσου…», είναι το γνωστό οπαδικό σύνθημα που φέρνει πάντα ρίγη ανατριχίλας και αναπόφευκτη συγκίνηση. Άνθρωποι που τίμησαν τη βυσσινί φανέλα και έφυγαν τόσο ξαφνικά από τη ζωή έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές και τη μνήμη όλων μας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, το Δ.Σ. της ομάδας, το τεχνικό της επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο φίλαθλος κόσμος, δεν ξεχνούν τον Γιώργο Μητσιμπόνα, που φόρεσε και τίμησε την φανέλα της «Βασίλισσας».

Ο Γιώργος Μητσιμπόνας θα ζει για πάντα ανάμεσά μας!

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα Μακεδονικός - ΑΕΛ

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί η ΑΕΛ για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Μακεδονικό, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΟ.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας με ώρα έναρξης στις 16:30 και θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά ζωντανά από το FORMediaRadio998 σε περιγραφή Χρήστου Ευθυμίου.

O Mattias Johansson στην “Auto Tsogias”

Στον μεγάλο εκθεσιακό χώρο της “AUTO TSOGIAS” βρέθηκε σήμερα και παρέλαβε το αυτοκίνητό του το νέο απόκτημα της ομάδας μας Mattias Johansson από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ. Νικόλαο Τσόγια ο οποίος για ακόμα μια χρονιά υποστηρίζει με ποιότητα και ασφάλεια τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών μας. Παρών εκ μέρους της διοίκησης ήταν ο υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Αποστόλης Νταϊλιάνης.

Η “AUTO TSOGIAS”συνεργάζεται χορηγικά με την ΠΑΕ ΑΕΛ για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν 2024-25 ως “Silver Sponsor” και Χορηγός της Θύρας 19 φροντίζοντας πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μετακινήσεις μας.

Εκδρομή και στην Νέα Ευκαρπία

Για ακόμα ένα παιχνίδι Κυπέλλου, αυτήν την φορά στην Θεσσαλονίκη και την Νέα Ευκαρπία ετοιμάζονται οι οπαδοί της ΑΕΛ.

Monsters Larissa και GATE 1 έχουν ήδη ενημερώσει για την εκδρομή με σκοπό την στήριξη στην ομάδα και στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Φίλοι της ΑΕΛ ετοιμάστε τα κασκόλ σας, τα πανό σας και τις μπλούζες σας. Η Θεσσαλονίκη γίνεται "βυσσινί"

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Κεχαγιάς ορίστηκε στο Μακεδονικός - ΑΕΛ

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για τους νοκ-άουτ αγώνες της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Κωνσταντίνος Κεχαγιάς, από την Ένωση Κοζάνης, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Μακεδονικό.

Βοηθοί του θα είναι ο Απόστολος Μπογιατζόγλου (Ημαθίας) και ο Λάζαρος Μαυρίδης (Κιλκίς). Τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Δαμιανός Καρακελίδης από την Ε.Π.Σ. Πέλλας.

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Το φιλικό με την Παναχαϊκή αναβάλλεται"

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με προηγούμενη ανακοίνωσή της είχε ενημερώσει το φίλαθλο κοινό για την αναβολή φιλικών παιχνιδιών που είχε προγραμματίσει λόγω των αναμετρήσεων του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό ισχύει και για το σημερινό προγραμματισμένο φιλικό με την Παναχαϊκή που αναβάλλεται εξαιτίας του σαββατιάτικου αγώνα Κυπέλλου της ομάδας μας εκτός έδρας με τον Μακεδονικό.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Αυτό είναι ολόκληρο το πρόγραμμα της ΑΕΛ - Οι ενδεικτικές ημερομηνίες

Δείτε το συνοπτικό πρόγραμμα της ΑΕΛ, μαζί με τις ημερομηνίες της σεζόν 2024-2025 για την Super League 2. 

Οι παρακάτω ημερομηνίες είναι ενδεικτικές στο καλαντάρι της Super League 2, αφού ορισμός αγώνων μπορεί να γίνεται από Παρασκευή ως και Δευτέρα.

Α' Γύρος

1η 22/09 ΑΕΛ – Καβάλα

2η 29/09 ΑΕΛ – Διαγόρας Ρόδου

3η 06/10 Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – ΑΕΛ

4η 13/10 ΑΕΛ – ΠΟΤ Ηρακλής

5η 20/10 Νίκη Βόλου – ΑΕΛ

6η 27/10 ΑΕΛ – Μακεδονικός

7η 03/11 Καμπανιακός – ΑΕΛ

8η 10/11 ΠΑΟΚ Β' – ΑΕΛ

9η 17/11 ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα


Β' Γύρος

10η 24/11 Καβάλα – ΑΕΛ

11η 01/12 Διαγόρας Ρόδου – ΑΕΛ

12η 08/12 ΑΕΛ – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

13η 15/12 ΠΟΤ Ηρακλής – ΑΕΛ

14η 22/12 ΑΕΛ – Νίκη Βόλου

15η 12/01 Μακεδονικός – ΑΕΛ

16η 19/01 ΑΕΛ – Καμπανιακός

17η 26/01 ΑΕΛ – ΠΑΟΚ Β'

18η 02/02 ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ


Οι ημερομηνίες των play off και play out:

1η αγωνιστική: Κυριακή: 23 Φεβρουαρίου

2η αγωνιστική: Κυριακή 2 Μαρτίου

3η αγωνιστική: Κυριακή 9 Μαρτίου

4η αγωνιστική: Κυριακή 16 Μαρτίου

5η αγωνιστική: Κυριακή: 23 Μαρτίου

6η αγωνιστική: Κυριακή: 30 Μαρτίου

7η αγωνιστική: Κυριακή 6 Απριλίου

8η αγωνιστική: Κυριακή 13 Απριλίου

9η αγωνιστική: Κυριακή 27 Απριλίου

10η αγωνιστική: Κυριακή 4 Μαΐου

Κύπελλο Ελλάδας: Το Σάββατο (14/09) η ΑΕΛ στην Νέα Ευκαρπία

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί η ΑΕΛ για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στη Νέα Ευκαρπία τον Μακεδονικό. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:30.

SL2: Προχωράει σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ ο Μαρτσούκος

Η ανακοίνωση της Super League 2:

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2 2024-2025, το οποίο θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους των 10 ομάδων.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο της SL2 όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:

Εγκρίθηκαν τα πρακτικά του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου

Εγκρίθηκε ο Κανονισμός Παρατηρητών

Εγκρίθηκε η Οικονομική Εγκύκλιος
Συζητήθηκε ο τρόπος διεξαγωγής του Πρωταθλήματος της Κ19. Θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους, αντίστοιχους με της ανδρών χωρίς τις Β ομάδες.  

Εγκρίθηκε η τροποποίηση του άρθρου 10 της Προκήρυξης μετά την δήλωση ανάκλησης συμμετοχής της ΠΑΕ Ιωνικός, όπου η διαφοροποίηση είναι ότι στους δυο ομίλους συμμετέχουν από 10 ομάδες και υποβιβάζονται δυο

Οι όμιλοι του Πρωταθλήματος 2024-2025 καθορίζονται ως εξής: Α) ΑΕΛ, Διαγόρας, Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, Καβάλα, Καμπανιακός, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, ΠΑΟΚ Β’, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΟΤ Ηρακλής. 

Β) ΑΕΚ Β’, Αιγάλεω, Αστέρας Τρίπολης Β’, Ηλιούπολη, Καλαμάτα, Κηφισιά, Παναργειακός, Παναχαϊκή, Πανιώνιος, Χανιά.

Συζητήθηκε το θέμα της παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων όπου εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος της SL2 να προχωρήσει τις συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΕΛ: Εκκίνηση στο πρωτάθλημα απέναντι στην "πατρίδα" του Δερμιτζάκη την Καβάλα!

Μια έκπληξη επιφύλασσε στην ΑΕΛ και κυρίως στον προπονητή της, Παύλο Δερμιτζάκη η σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2 2024-25.

Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΛ στην εκκίνηση του πρωταθλήματος θα φιλοξενήσει στο AEL FC ARENA την νεοφώτιστη Καβάλα, την ομάδα που εδρεύει στην πόλη από την οποία κατάγεται ο κόουτς των "βυσσινί" Παύλος Δερμιτζάκης χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει κάτι, η ΑΕΛ έχει οριοθετήσει εξ' αρχής τους στόχους της και θα παλέψει για την εκπλήρωση τους.

Από εκεί και πέρα, σε μια γενική ματιά που μπορεί να ρίξει ο καθένας στην κλήρωση, η ΑΕΛ ξεκινά με δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια. Μάλιστα, η Θεσσαλική ομάδα θα δώσει πέντε παιχνίδια στη Λάρισα στον πρώτο γύρο και τέσσερα στον δεύτερο. 

Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι με τον ΠΟΤ Ηρακλή θα έρθει την 4η αγωνιστική όπου τον φιλοξενεί η ΑΕΛ ενώ την αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η ομάδα της ΑΕΛ θα την ρίξει στους "Ζωσιμάδες" κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Πάντως, η ουσία είναι πως όλες οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους και ευχόμαστε στο τέλος να πάρει την άνοδο ο καλύτερος με την ευχή φυσικά αυτή να είναι η ΑΕΛ!