Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΕΛ: Προκρίθηκε στην επόμενη φάση στα πέναλτι με ήρωα Περντρέου!

Θετική ήταν τελικά η έκβαση του αγώνα της ΑΕΛ με τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Οι "βυσσινί" που προβλημάτισαν με την απόδοση τους, τελικώς λύγισαν στην διαδικασία των πέναλτι τον μαχητικό Μακεδονικό. 

Χωρίς γκολ το 90λεπτο αλλά και η παράταση με την ΑΕΛ να μένει και με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Παναγιωτίδη στο 71'.

Στην διαδικασία των πέναλτι, ο Κλέτον Περντρέου σταμάτησε δύο φορές την πρώην του ομάδα με αποτέλεσμα να αποτελέσει και τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή στην εν λόγω αναμέτρηση, ενώ σκόραραν οι Φατάι, Ηλιάδης και Ακόστα. 

Μετά την λήξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ πανηγύρισαν μπροστά στον κόσμο της Λαρισινής ομάδας που ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη. 

Πλέον, η ΑΕΛ περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της για την 4η φάση του θεσμού στην κλήρωση της Τρίτης (17/09 - 14:00).

Θυμίζουμε σε αυτήν την φάση θα συμμετέχουν και οι δέκα ομάδες της Super League 1, εκτός του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Περντρέου, Τριμμάτης (83′ Θ. Παπαγεωργίου), Βαφέας, Ηλιάδης, Κοσσονού, Πασάς (83′ Φατάι), Παναγιωτίδης, Οικονόμου (Ακόστα), Κ. Παπαγεωργίου (91′ Στάμου), Μούργος, Μωραΐτης (46′ Γιαξής).

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Τοπαλίδης, Σαραγιώτης, Λεωνιδόπουλος, Ραμίρεζ (95′ Γρηγοριάδης), Κουϊρουκίδης, Ζαφειράκης (76′ Καρτάλης), Σιχαρουλασβίλι, Τσουκάνης, Πέδρο Λούκας, Παναγιωτούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου