Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Οι τρεις απουσίες της ΑΕΛ ενόψει Θύελλας Κατσικά

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΛ την φετινή αγωνιστική σεζόν άρχισε. Οι «βυσσινί» αγωνίζονται αύριο Σάββατο με τη Θύελλα Κατσικά (16:30, δημοτικό γήπεδο Κατσικά Ιωαννίνων) στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, σ’ ένα παιχνίδι που η λαρισινή ομάδα είναι το φαβορί και το μοναδικό ζητούμενο είναι να το επισφραγίσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Η ΑΕΛ ξεκινά τις υποχρεώσεις της σ’ έναν θεσμό στον οποίο έχει γράψει τη δική της ιστορία με την κατάκτηση δύο τίτλων και τη συμμετοχή της άλλες δύο φορές σε τελικό.

Κάποια μικροπροβλήματα θα οδηγήσουν σε ορισμένες απουσίες, χωρίς ωστόσο να ανησυχούν ιδιαίτερα τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος έχει στη διάθεσή του ένα πλήρες και ικανότατο έμψυχο δυναμικό.

Συγκεκριμένα από το αυριανό παιχνίδι θα απουσιάσουν ο Βίκτορ Στίνα, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική Μολδαβίας στο Nations League στα παιχνίδια με Μάλτα και Σαν Μαρίνο (φιλικό) στις 7 και 10 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα και θα επιστρέψει στη Λάρισα στις 11 Σεπτεμβρίου. 

Εκτός από τον Στίνα δεν υπολογίζονται ο Τάσος Κρητικός που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο Ματίας Γιόχανσον που δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Πηγη: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου