Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΕΛ: Αποκλείστηκε από το Κύπελλο αλλά έπεισε για το πρωτάθλημα!

Κρίμα, κριμά. 

Η ΑΕΛ δυστυχώς δεν τα κατάφερε κόντρα στον Πανσερραϊκό και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού καθώς ηττήθηκε 0-1 από την ομάδα των Σερρών στο AEL FC ARENA. 

Σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε κάτω από το φως των προβολέων του γηπέδου και με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, η ΑΕΛ το πάλεψε και απέδειξε ότι φέτος έχει αρκετές δυνατότητες.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη και χωρίς καμία υπερβολή, ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης έχοντας περισσότερο την μπάλα στα πόδια της και προσπαθώντας να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα.

Ο Πανσερραϊκός ωστόσο ήταν αυτός που προηγήθηκε με κεφαλιά του Μπεντανκόρ στο 8' έπειτα από σέντρα του αφύλακτου Ντέλετιτς από τα δεξιά. Το 0-1 ήρθε καθώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Σουλούκου με τρόπο που ο νεαρός γκολκίπερ δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

Αυτή ήταν η μία, από τις δύο ευκαιρίες του Πανσερραϊκόυ σε όλο το παιχνίδι καθώς η δεύτερη και τελευταία, ήρθε λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου με σουτ του Σαλαζάρ όπου η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η ΑΕΛ προσπάθησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα να βρει την ευκαιρία να ισοφαρίσει, δημιούργησε ευκαιρίες κυρίως με τον πολύ καλό Κρητικό ενώ και ο Τριμμάτης ήταν από τους κορυφαίους της "βυσσινί" ομάδας.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους που είχαν κλειστεί πίσω για να διαφυλάσσουν τον αποτέλεσμα, έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Πεταυράκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Τριμμάτη στο 80'

Γενικότερα, όλο το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη προσπάθησε για το καλύτερο σήμερα μέχρι και το τέλος ωστόσο το γκολ που ήταν και το ζητούμενο δεν ήρθε ούτως ώστε το ματς να πάει στην παράταση και η ΑΕΛ μοιραία αποκλείστηκε από την συνέχεια.

Πλέον, τα βλέμματα όλων στρέφονται μόνο στο πρωτάθλημα και στον κυρίαρχο στόχο της ανόδου. 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ: Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου, Παπαγεωργίου Κ(63΄Στίνα)., Ακόστα(54΄Μούργος), Κοσονού, Γιαξής, Παναγιωτίδης(76΄Σγουρός), Τριμμάτης, Μωραϊτης(63΄Φατάι), Κρητικός(76΄Παπαδόπουλος)

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Πεταυράκης(76΄Ουάνκε), Καρασαλίδης, Ντέλετιτς, Λιάσος, Μπετανκόρ(76΄Γκίγκιτς), Τομάς, Στάικος, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης, Σαλαζάρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου