Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΕΛ: Εκκίνηση στο πρωτάθλημα απέναντι στην "πατρίδα" του Δερμιτζάκη την Καβάλα!

Μια έκπληξη επιφύλασσε στην ΑΕΛ και κυρίως στον προπονητή της, Παύλο Δερμιτζάκη η σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2 2024-25.

Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΛ στην εκκίνηση του πρωταθλήματος θα φιλοξενήσει στο AEL FC ARENA την νεοφώτιστη Καβάλα, την ομάδα που εδρεύει στην πόλη από την οποία κατάγεται ο κόουτς των "βυσσινί" Παύλος Δερμιτζάκης χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει κάτι, η ΑΕΛ έχει οριοθετήσει εξ' αρχής τους στόχους της και θα παλέψει για την εκπλήρωση τους.

Από εκεί και πέρα, σε μια γενική ματιά που μπορεί να ρίξει ο καθένας στην κλήρωση, η ΑΕΛ ξεκινά με δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια. Μάλιστα, η Θεσσαλική ομάδα θα δώσει πέντε παιχνίδια στη Λάρισα στον πρώτο γύρο και τέσσερα στον δεύτερο. 

Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι με τον ΠΟΤ Ηρακλή θα έρθει την 4η αγωνιστική όπου τον φιλοξενεί η ΑΕΛ ενώ την αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η ομάδα της ΑΕΛ θα την ρίξει στους "Ζωσιμάδες" κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Πάντως, η ουσία είναι πως όλες οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους και ευχόμαστε στο τέλος να πάρει την άνοδο ο καλύτερος με την ευχή φυσικά αυτή να είναι η ΑΕΛ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου