Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

"Είμαστε αισιόδοξοι - Τον Μάιο τα σπουδαία"

Γράφει το ΑΕΛ Crimson News 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε δύο πράγματα για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Μακεδονικό αλλά και γενικότερα για την όλη προσπάθεια που γίνεται τους τελευταίους μήνες. 

Δεν είναι μυστικό, πως η ομάδα σήμερα δεν έδειξε τις δυνατότητες της. Ωστόσο η πρόκριση που ήταν και το ζητούμενο ήρθε. 

Όλο αυτό το διάστημα έχει γίνει και συνεχίζει να γίνεται μια τεράστια προσπάθεια ούτως ώστε η ΑΕΛ να επανέλθει εκεί που αξίζει, στην Super League 1.

Η ενίσχυση της ομάδας και η βελτίωση της δεν κρίνονται από το σημερινό παιχνίδι αλλά θα κριθούν όπως θα κριθούμε και όλοι μας στο τέλος της σεζόν.

Προσωπικά, δεν έχουμε λόγο να μην είμαστε αισιόδοξοι ανεξάρτητα με την σημερινή απόδοση. Θα έρθουν και άλλοι αγώνες κατά την διάρκεια της σεζόν που δεν θα πάνε όλα βάση "σχεδίου". Θα αντιμετωπίσεις και αντιπάλους παραδειγματος χάριν που θα προσπαθήσουν να σπάσουν με οποιοδήποτε τρόπο την αγωνιστική σου κυριαρχία.

Το ζητούμενο είναι η ΑΕΛ με την εκκίνηση του πρωταθλήματος να βγάλει προς τα έξω τον καλό της εαυτό που σίγουρα έχει και από εκεί και πέρα όλα θα τα δούμε στο γήπεδο. 

Ο κόσμος της ΑΕΛ είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο 12ος παίκτης και πιστεύουμε και εμείς όπως και η ΠΑΕ πως ο ρόλος του στην Νέα Ευκαρπία σήμερα ήταν καθοριστικός όπως θα είναι και σε κάθε αγώνα είτε εντός έδρας είτε εκτός που έρχεται. 

Υπομονή και τον Μάιο τα σπουδαία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου