Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Δερμιτζάκης: "Γουστάρω που βρέθηκα στη Λάρισα"

Μια μεγάλη συνέντευξη για όλα και για όλους και κυρίως για την πορεία του, σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν προπονητής μετέπειτα, έδωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παύλος Δερμιτζάκης, στην αθλητική ιστοσελίδα athletestories και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, που βρίσκεται στην Λάρισα.

Για το κομμάτι – που μας ενδιαφέρει – για την ΑΕΛ και την παρουσία του, στην θεσσαλική πρωτεύουσα τόνισε τα εξής:

«Αντίστοιχα όνειρα και στη Λάρισα. Είναι μια ιστορική ομάδα, η οποία έχει κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ομάδα βάσει τίτλων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Νομίζω ότι πρόκειται για έναν σύλλογο στον οποίον όλοι θέλουν να δουλέψουν κάποια στιγμή.

Είναι μια πόλη, ένας νομός, με ποδοσφαιρική κουλτούρα. Μου δόθηκε η δυνατότητα λοιπόν το 2023 να καθίσω στον πάγκο της και δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόκληση, θεωρώντας μάλιστα ότι στην ομάδα αυτή μπορώ να δημιουργήσω, έτσι ώστε όχι μόνο να πετύχουμε τους άμεσους στόχους μας αλλά και μακροπρόθεσμα να επιστρέψουμε δυναμικά στη Super League.

Στην αρχή λοιπόν χτίσαμε μια ομάδα από το μηδέν. Κάποιος που δεν γνωρίζει να θεωρήσει ενδεχομένως ότι η δεύτερη θέση ήταν αποτυχία. Δεν ήταν έτσι όμως, λόγω του βαθμού δυσκολίας που υπήρχε από πολλές απόψεις.

Βάλαμε δηλαδή τις βάσεις, κάναμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις ώστε το 2024 να μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Την άνοδο.

Όλοι μαζί, προπονητές, παίκτες, διοίκηση και κόσμος, κινούμαστε πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, έτοιμοι και με καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε να πετύχουμε.

Στόχος που πρέπει να επιτευχθεί σε μια δύσκολη κατηγορία, απέναντι σε πολλές και καλές ομάδες, με επιβεβλημένες τη σοβαρότητα, την αγωνιστική πειθαρχία, την επιμονή και την υπομονή.

Υπάρχουν αξίες στη ζωή πολύ σημαντικές, όπως ο σεβασμός, η αλληλοεκτίμηση, το να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Μπορεί να είσαι σε μεγαλύτερη κατηγορία, αλλά να μην τα έχεις αυτά.

Στη Λάρισα λοιπόν εγώ τα συνάντησα και νιώθω χαρούμενος, γεμάτος, με καθημερινότητα γεμάτη. Για να το πω απλά, γουστάρω που βρέθηκα στη Λάρισα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου