Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Ατρόμητος - ΑΕΛ (17:15, 19η αγωνιστική)

Στο Περιστέρι θα φιλοξενηθεί η ΑΕΛ για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ φορμαρισμένο Ατρόμητο. Η ΑΕΛ προέρχεται απο το μεγάλο "διπλό" την Πέμπτη για το Κύπελλο με 1-2 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Απο την άλλη ο Ατρόμητος έρχεται απο ήττα με 2-0 για τον ίδιο θεσμό απο τον ΠΑΟΚ.

Ο Ηλίας Φυντάνης έχει επιλέξει 18 ποδοσφαιριστές: Bozovic, Σαφαρίκας, Zizic, Gojkovic, Jovanovic, Ρέντζας, Hubchev, Λαγός, Fatjon, Milosavljevic, Aganovic, Μασούρας, Mladenovic, Μπάλλας, Leozinho, Krizman, Perrone και Ναζλίδης.

Ο Νταμίρ Κάναντι επέλεξε τους: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτη, Καρασαλίδη, Γιαννούλη, Νάτσο, Μπρούνο, Μπαστακό, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδη, Χατζηισαία, Βασιλακάκη, Βασιλείου, Ντάουντα, Ρισβάνη, Μάντσον, Ντιγκινί και Μπουσουλάτζιτς.

Στην προϊστορία σε δώδεκα αναμετρήσεις στο Περιστέρι η ΑΕΛ μετράει μόλις μια νίκη, ο Ατρόμητος πέντε ενώ έξι παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής της αναμετρήσεις είναι ο Γιώργος Τζοβάρας απο τον σύνδεσμο Φθιώτιδας με βοηθούς του τους Νικολακάκη (Ηπείρου) και Κοντίζα (Πειραιά) ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Γρατσάνης απο τον σύνδεσμο Τρικάλων.

Η ώρα έναρξης του αγώνα είναι στις 17:15 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά απο το Novasports 3 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου