Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Ενσωματώθηκε ο Gojković, βαρύ διάστρεμμα ο Deletic!

Σε ρυθμούς Κυπέλλου μπαίνει άμεσα η ΑΕΛ, που μετά την ισοπαλία από την ΑΕΚ στρέφει το βλέμμα της στον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Πέμπτη (25/1, 19:30). Οι «βυσσινί» παρουσιάστηκαν το μεσημέρι στο προπονητήριο των Δέντρων γνωρίζοντας τον νέο τους συμπαίκτη, Alexandar Gojković.

Ο Ηλίας Φυντάνης, είδε τον Σέρβο αμυντικό να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και αναμένεται να δώσει λύσεις στις επόμενες αγωνιστικές. Από εκεί και πέρα ο βαθμός με την ΑΕΚ τόνωσε την ψυχολογία της ομάδας κάτι άλλωστε που φάνηκε και με τη λήξη της αναμέτρησης και άπαντες στο «βυσσινί» στρατόπεδο επιθυμούν να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.

Από εκεί και πέρα, δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Milos Deletic. Το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη ο Σέρβος εξτρέμ αναμένεται να τον αφήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου ένα μήνα, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις που ανέφεραν για απουσία έως και δύο εβδομάδες.

Οι «βυσσινί» θα συνεχίσουν τις προπονήσεις κι αύριο, με την αποστολή για τα Γιάννενα να αναχωρεί από τη Λάρισα την Τετάρτη (24/1). Παράλληλα γίνεται κι ο σχεδιασμός για την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Περιστέρι που θα ακολουθήσει την Κυριακή (28/1, 17:15) κόντρα στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου