Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΑΕΛ - ΑΕΚ (19:30)

Την ΑΕΚ αντιμετωπίζει η ΑΕΛ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή.

Στόχος για τους "βυσσινί" είναι να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια φορμαρισμένη ΑΕΚ που έρχεται στη Λάρισα μόνο για την νίκη και την κατάκτηση έστω και προσωρινά της κορυφής.

Ο Ηλίας Φυντάνης θα έχει στην διάθεση του 19 ποδοσφαιριστές: Bozovic, Θεοδωρόπουλος, Γκόλιας, Zizic, Wallace, Ρέντζας, Jovanovic, Hubchev, Λάγος, Milosavljevic, Deletic, Μασούρας, Mladenovic, Μπάλλας, Fatjon, Leozinho, Krizman, Perrone και Ναζλίδης.

Απο την άλλη πλευρά ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε τους: Τσιντώτα, Μπάρκα, Μπακάκη, Γκάλο, Λαμπρόπουλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσο, Γαλανόπουλο, Μοράν, Χριστοδουλόπουλο, Κονέ, Κλωναρίδη, Μασούντ, Λιβάϊα, Μπακασέτα, Αραούχο και Γιακουμάκη.

Στην προϊστορία 35 φορές έχουν συναντηθεί ΑΕΛ και ΑΕΚ στη Λάρισα με την ΑΕΛ να μετρά 12 νίκες την ΑΕΚ 17 ενώ 6 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μάνος Σκουλάς απο τον σύνδεσμο Θεσσαλίας, βοηθοί του οι Ποντίκης (Πρέβεζας), Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής) και τέταρτος ο Κομίνης απο τον σύνδεσμο Θεσπρωτίας.

Τέλος να αναφέρουμε πως η ώρα έναρξης του αγώνα είναι στις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη το Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου