Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ (17:15)

Στην Τρίπολη θα φιλοξενηθεί σήμερα η ΑΕΛ για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης (17:15) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η βαθμολογική τους διαφορά είναι τρεις βαθμοί και είναι μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ σε περίπτωση νίκης να "πιάσει" τον Αστέρα στη βαθμολογία. Προς το παρών όμως στην 6η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Ξάνθη με 24 βαθμούς εφόσον κέρδισε με 3-2 τον ουραγό Πλατανιά στα Πηγάδια.

Στην προϊστορία σε επτά παιχνίδια στην Αρκαδική πρωτεύουσα η ΑΕΛ μετράει μία νίκη ο Αστέρας Τρίπολης δύο ενώ τέσσερα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Ο Ηλίας Φυντάνης επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για την σημερινή αναμέτρηση: Bozovic, Θεοδωρόπουλος, Γκόλιας, Zizic, Wallace, Ρέντζας, Jovanovic, Hubchev, Λαγός, Milosavljevic, Aganovic, Μασούρας, Mladenovic, Μπάλλας, Δερμιτζάκης, Leozinho, Krizman και Ναζλίδης.

Απο την άλλη ο Σάββας Παντελίδης επέλεξε τους: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπέρτος, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τόνσο, Ιγκλέσιας, Μαντίντα, Μουνάφο, Ισνάλντο, Γλέζος, Γκοντό και Μανιάς.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος απο τον Σύνδεσμο Μακεδονίας με βοηθούς τους Απτόσογλου (Αθηνών) και Σινιοράκη (Χανίων) ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ρατσιάτος απο τον Σύνδεσμο Αργολίδας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου