Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Απορρίφθηκε η έφεση - Απο την εξέδρα ο Φυντάνης

Μία απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, περίμεναν σήμερα στην ΠΑΕ η οποία δεν είναι θετική για τους «βυσσινί». Αυτή αφορούσε την έφεση της ομάδας της Λάρισας σχετικά με τη μείωση της ποινής αποκλεισμού του Ηλία Φυντάνη με σκοπό ο Έλληνας τεχνικός να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Σήμερα έγινε γνωστή η απόφαση της χθεσινής εκδίκασης της έφεσης της ΠΑΕ ΑΕΛ και συγκεκριμένα του Ηλία Φυντάνη σχετικά με τον αποκλεισμό του από τους αγωνιστικούς χώρους με τον Έλληνα τεχνικό να μην δικαιώνεται κάτι που φέρνει ως αποτέλεσμα να δει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό από την κερκίδα.

Θυμίζουμε πως η σχετική ποινή αποκλεισμού αφορούσε το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη στο AEL FC ARENA με τον Φυντάνη τότε να δέχεται την τιμωρία ενός μήνα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρου. Έτσι ο τεχνικός της ΑΕΛ θα επιστρέψει στο παιχνίδι της Τρίπολης με τον Αστέρα στον πάγκο της ομάδας.

Έως τώρα έχει δει από την κερκίδα τους αγώνες με Λαμία, Ξάνθη (για το Κύπελλο) και αυτό αναμένεται να συμβεί και στο προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό στο AEL FC ARENA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής εφέσεων: «H Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθ. 1/05-01-2018 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την έφεση του Ηλία Φυντάνη, προπονητή της ΠΑΕ ΑΕ Λάρισας, κατά της υπ΄αριθ. 336/2017 απόφασης του Π.Μ.Π.Ο/SUPER LEAGUE».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου