Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Έδειξε τον δρόμο η Κ19!

Η Κ19 της ΑΕΛ πανηγύρισε τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς κέρδισε με 2-1 τον Πανιώνιο εκτός έδρας στη τρίτη αγωνιστική!

Το συγκρότημα του Μίλτου Ζιάκα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ που δέχθηκε στο 20ο λεπτό από τον Μούντριχα, έδειξε χαρακτήρα στην επανάληψη και πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Έπειτα από τις ήττες από Ολυμπιακό και Ατρόμητο λοιπόν, η Κ19 της ΑΕΛ στη τρίτη αγωνιστική επικράτησε με 2 – 1 εκτός έδρας του Πανιωνίου κι έδειξε τον δρόμο της νίκης στην ανδρική ομάδα όπου αγωνίζεται το απόγευμα της Κυριακής (15/09 19:15) με στόχο το ίδιο αποτέλεσμα, τη νίκη!

Στο 20ο λεπτό λοιπόν του αγώνα ο Πανιώνιος πήρε προβάδισμα στο σκορ και στο 65′ ο Χαλάτσης αστόχησε από τα έντεκα βήματα στο πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΛ στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Δύο λεπτά μετά, ο Πινακάς με σουτ μέσα από τη περιοχή έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στο 83ο λεπτό ολοκληρώθηκε η ανατροπή του σκορ και το 1 – 2 για τους «βυσσινί» με τη κεφαλιά του Ζαχαράκη ύστερα από την όμορφη σέντρα του Κοτσιανούλη!

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος: Τζίνας, Τριάντης, Μπάκος (75′ Ζάχι), Σεμερτζάκης, Μίκο, Κουτσάκης (80′ Τσουρούλας), Πρέγκου, Στατίρης, Γρίβας, Μούντριχας, Μπιλικαΐδης (55′ Ρέτσος).

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Σουλούκος, Φουρκιώτης, Μαλάκος, Σταμάτης, Μιλτιάδης (75′ Μπουζούκης), Σούμπασης (46′ Καμπέρης), Χαλάτσης, Πινακάς, Δάκτυλας (46′ Κοτσιανούλης), Ζαχαράκης, Κορτσάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου