Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Επική ανατροπή στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Μια συγκλονιστική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ΑΕΛ μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης νικώντας τον Άρη με 3-2 μετά από μια επική ανατροπή.

Η ΑΕΛ πέρα από ικανότητα στο να σκοράρει και να δημιουργήσει κάτι που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια έβγαλε και πάθος στον αγωνιστικό χώρο έδειξε ότι έχει ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 του πρώτου 15' λεπτού.

Το ματς ξεκίνησε με τον Άρη να μπαίνει πιο αποφασισμένος και με την πρώτη ευκαιρία στην εστία του Κρίστινσον ο Βέλεθ με κεφάλια στο 10' έκανε το 1-0.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Άρης σε κόντρα αντεπίθεση πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα καθώς ο Κρίστινσον παρότι απέκρουσε το σουτ του Ντιγκινί δεν κατάφερε να εξουδετερώσει το "ριμπάουντ" που πήρε ο Γκάμα και έκανε το 2-0 στο 12.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ ανέβασε ρυθμό, κυκλοφόρησε την μπάλα και έφτασε στην μείωση του σκορ με τον Μάρκο Νούνιτς στο 20'.

Ο Άρης συνέχιζε να παίζει "μουδιασμένα" και η ΑΕΛ να επιτίθεται για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης το οποίο ήρθε στο 32' και πάλι από τον Σλοβένο φορ μετά από κάθετη μπαλιά του Ουάρντα στην περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ κλείστηκε στα καρέ της ο Άρης όπως ήταν λογικό πίεσε για να πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ ωστόσο  πάρα τις πολλές ευκαιρίες δεν κατάφερε να παραβιάσει για τρίτη φορά την εστία του Κρίστινσον.

Κάτι το οποίο το έκανε η ΑΕΛ κόντρα στην ροή του ματς όπου μετά από κόρνερ του Κάτσε ο Ουάρντα ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά στην μικρή περιοχή για την ανατροπή και το 2-3.

Τα τελευταία λεπτά απαγορευτικά για τους καρδιακούς ο Άρης συνέχιζε να πιέζει δίχως αποτέλεσμα.

Στο 90+6' ο διαιτητής την αναμέτρησης Σκουλάς σφυρίζει πέναλτι για τον Άρη για χέρι του Μπούστος στην περιοχή. Ωστόσο μετά από 5 λεπτά καθυστέρησης λόγω VAR ο διαιτητής παίρνει πίσω την απόφαση του και σφυρίζει επιθετικό φάουλ νωρίτερα σε σπρώξιμο του Ρόουζ στον Μόρα.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ΑΕΛ νικήτρια μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και με +3 βαθμούς στο τσεπάκι της που την ανεβάζουν πέρα από βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ήταν και ο τραυματισμός του Σετσέροβιτς που όλους τους τρόμαξε ωστόσο όλα είναι καλά.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Απόστολος Τερζής): Έμαν, Κόρχουτ, Ροζ, Βέλεθ, Σούντγκρεν, Ματίγια, Μπα (71’ Ντουάρντε), Μπρούνο Γκάμα (62’ Λάρσον), Φετφατζίδης (77’ Μαρτίνες), Ντιγκινί, Ιντέγε.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Σετσέροβιτς (77’ Μπούστος), Μπράλιτς, Κάτσε, Μπέρτος, Ουάρντα (90’ Γκόικοβιτς), Στάνκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (65’ Φατιόν), Νούνιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου