Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Έχασε το δικό της παιχνίδι η ΑΕΛ!

Σε ένα παιχνίδι χωρίς να παιχτεί ποδόσφαιρο η ΑΕΛ ηττήθηκε με 1-0 απο τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη και έμεινε στον βαθμό σε αντίθεση με του γηπεδούχους που πέτυχαν την πρώτη τους νίκη και πήραν βαθμολογική ανάσα φτάνοντας στο -3.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού κράτησε μπάλα και δημιούργησε ευκαιρίες από στημένες φάσεις απειλώντας την εστία του Κότνικ ωστόσο το γκολ για ένα ακόμα ματς δεν ήρθε.

Ο Πανιώνιος που ενώ μπήκε αποφασισμένος για όλα έριξε ρυθμό και ουσιαστικά κλείστηκε στα μετόπισθεν σκόραρε στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε με τον Μαξίμοβιτς στο 56' σε ένα τέρμα που ευθύνεται όλη η άμυνα καθώς ο Σέρβος μέσος του Πανιωνίου πάτησε σχετικά εύκολα στην περιοχή και σούταρε ανενόχλητος για το 1-0.

Από εκεί και πέρα σταμάτησε να υπάρχει ποδόσφαιρο στην Νέα Σμύρνη. Αρκετοί παίκτες του Πανιωνίου έπεφταν στο έδαφος με μεγάλη ευκολία δημιουργώντας εκνευρισμό στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Και σαν να μην έφτανε αυτό η ΑΕΛ εμεινε και με 10 παίκτες στο 86' λόγω της αυστηρής αποβολής του Ζίβκοβιτς.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα κακό παιχνίδι που παρόλα αυτά ήλεγχε η ΑΕΛ αλλά η αδράνεια σε μια στιγμή χάρισε την νίκη στον Πανιώνιο.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Νικόδημος Παπαβασιλείου):
Κότνικ, Ρέντζας, Σαραμαντάς, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Άρτσε (82′ Οικονομίδης), Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (90+3′ Παπαγεωργίου), Τσιλούλης, Αραμπούλι, Καμαρά (76′ Παπανικολάου).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μόρας (69′ Νούνιτς), Ζίβκοβιτς, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Κάτσε, Φατιόν (69′ Μιλοσάβλιεβιτς), Καρανίκας, Ντάουντα, Ουάρντα, Μπούστος (75′ Φιλίποβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου