Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Πανιώνιος - ΑΕΛ (3η αγωνιστική)

Τον Πανιώνιο αντιμετωπίζει σήμερα Κυριακή (15/09) η ΑΕΛ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ΑΕΛ οφείλει να έχει ως ένα και μοναδικό στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς κόντρα σε έναν αντίπαλο που έως τώρα δεν έχει πάρει ούτε βαθμό και κουβαλάει ακόμα το -6.

Οι Θεσσαλοί έχουν έναν βαθμό καθώς στην πρεμιέρα απέσπασαν ισοπαλία στο Περιστέρι (1-1) ενώ την δεύτερη αγωνιστική στην Λάρισα ηττήθηκαν με 1-0 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Από την άλλη ο Πανιώνιος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με εντός έδρας ήττα από τον Βόλο (1-2) και διεύρυνε την κακή του αρχή στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-1).

Μπορεί ακόμα να είναι πολύ νωρίς αλλά σίγουρα μια νίκη της ΑΕΛ σήμερα θα είναι ένα ακόμα καμπανάκι υποβιβασμού για τον Πανιώνιο.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Ρίστιτς, Μόρας, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Μπράλιτς, Καρανίκας, Μπέρτος, Ζίβκοβιτς, Στάνκοβιτς, Φατιόν, Σετσέροβιτς, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Φιλίποβιτς, Ουάρντα, Μπούστος, Νούνιτς, Ντάουντα και Σικάφκα.

Η αποστολή του Πανιωνίου:
Κότνικ, Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Άρσε, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Σιντί Αλί, Αραμπούλι.

Προϊστορία:
Τριάντα τρεις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν ο Πανιώνιος και η ΑΕΛ σ' όλες τις διοργανώσεις στην Αθήνα.

Τον Πανιώνιο ευνοεί η προϊστορία στα παιχνίδια με την ΑΕΛ όταν είναι γηπεδούχος.

Οι «κυανέρυθροι» μετρούν δεκαεννέα νίκες, οι «βυσσινί» τέσσερις ενώ δέκα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:
Ο 37χρονος ρέφερι Γιάννης Παπαδόπουλος από το Σύνδεσμο Μακεδονίας κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας) και ο Θεόδωρος Αϊναλής (Μακεδονίας).

Τέταρτος θα είναι ο Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας), διαιτητής VAR ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), διαιτητής AVAR o Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Σταθόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 3 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου