Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Απογοητευτική εμφάνιση και νέα ήττα με 3-0!

Μια ΑΕΛ χωρίς αρχή και τέλος ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με σκορ 3-0, για την 4η αγωνιστική των plαy out της Super League 1.

Η λαρισινή ομάδα πραγματοποίησε αισχρή εμφάνιση και προβλημάτισε ιδιαιτέρως για το - χωρίς φαντασία και πλουραλισμό - παιχνίδι της.

Χωρίς να κάνουν φάσεις, πλην ένα σουτ του Μιλοσάβλεβιτς στο 40' οι παίκτες της ΑΕΛ δεν μπορούσαν να αλλάξουν μια μπαλιά, δείχνοντας και σημάδια ...αδιαφορίας.

Η ΑΕΛ συνολικά απογοήτευσε και αυτό είναι το χειρότερο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν κατά κράτος απέναντι στο θεσσαλικό συγκρότημα, που είχε μόλις μια ευκαιρία στο 40΄ (σουτ Μιλοσάβλιεβιτς), αλλά το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Μπέρτου στο 9', όταν ο Ντε Πο σέντραρε από δεξιά και ο αμυντικός της ΑΕΛ «εκτέλεσε» τον Νάγκι, με προβολή.

Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε μαζεμένες τρεις αλλαγές, αλλά ακόμη και έτσι η εικόνα της ομάδας του δεν βελτιώθηκε.

Αντίθετα, ο Ατρόμητος συνέχισε να είναι «αφεντικό» και με τους Μανούσο στο 52' κι Ανδρούτσο στο 73' έφτασε σε άλλα δύο γκολ, δίνοντας εύρος στη νίκη του.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο (83' Κιβρακίδης), Κατράνης, Γούτας, Ρισβάνης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς (83' Μάντσον), Ραμπέγιο (77' Νταβιώτης), Ντε Πο, Ενσικουλού (55' Ανδρούτσος), Μανούσος (76' Βέλλιος).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Ναγκί, Ηλιάδης (46' Μπούστος), Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (82' Μάρκοβιτς), Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Μούζεκ (46' Φιλίπ), Τόρζε, Μπέρτος, Βινίσιους (46' Παπάζογλου), Ασούμπρε (71' Πινάκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου