Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Έχασε από νωρίς σημαντικό έδαφος!

Ξεκίνημα με ήττα στα play out έκανε η ΑΕΛ καθώς δεν κατάφερε να επικρατήσει στο άδειο AEL FC ARENA του Αστέρα Τρίπολης.

Στο πρώτο παιχνίδι μετά από 3 μήνες και οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό και να επιβληθούν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα το πρώτο 35' λεπτό στο ματς να είναι «κρύο» δίχως κάποια ιδιαίτερη απειλή στην εστία.

Η ΑΕΛ ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 42' με σκόρερ τον Μιλοσάβλιεβιτς ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε λίγο πριν την ανάπαυλα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες που κέρδισε ο ίδιος έπειτα από μαρκάρισμα του Μούζεκ.

Στο δεύτερο μέρος και με την ψυχολογία σαφώς πιο ανεβασμένη ο Αστέρας Τρίπολης έκανε την ανατροπή μετά από ένα εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Λουίς Φερνάντεζ στο 55' στο παραθυράκι του Κρίστινσον.

Από εκεί και πέρα ο Μιχάλης Γρηγορίου ολοκλήρωσε γρήγορα και τις πέντε αλλαγές ενδεικτικό ότι έψαχνε μια άμεση απάντηση κάτι που δεν ήρθε.

Εκτός από τον Πινακά που ξεκίνησε ως βασικός στην κορυφή της επίθεσης μέσα στο παιχνίδι στην θέση του φορ πέρασε και ο Τόρζε και ο Βινίσιους και ο Ασούμπρε ωστόσο κανείς δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Παπαδόπουλου. Μάλιστα ο Αστέρας ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο 1-3 προς το φινάλε της αναμέτρησης.

Η ΑΕΛ χάνει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική σημαντικό έδαφος στην μάχη της 7ης θέσης καθώς πλέον ο Αστέρας είναι στο +3 ενώ ο Ατρόμητος παραμένει στο +2 με παιχνίδι λιγότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου