Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης (Play Out - 1η αγωνιστική)

Μετά από τρεις μήνες αγωνιστικής απραξίας η ΑΕΛ επιστρέφει στην δράση φιλοξενώντας τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της διαδικασίας των play out.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών και τηρώντας φυσικά το πρωτόκολλο που έχει σταλθεί από την υγειονομική επιτροπή στο πλαίσιο της προστασίας από τον Κορωνοϊό.

Στις δύο μεταξύ τους συναντήσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην Τρίπολη η ΑΕΛ ήρθε ισόπαλη 1-1 ενώ στην Λάρισα την τελευταία αγωνιστική επικράτησε άνετα με 3-0.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Νάγκυ, Ασσούμπρε, Μπάλλας, Μπούστος, Αλί Γκαζάλ, Ηλιάδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρας, Μπέρτος, Μούζεκ, Πινακάς, Σεσέροβιτς, Στελιάνο, Τόρζε, Βινίσιους και Ζίζιτς.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:
Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Ματρικάρντι, Βλάχος, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Ριέρα, Ντέλετιτς, Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ, Ρεγκίς, Χαουρέγκι, Μπαράλες.

Προϊστορία:
Έντεκα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν η ΑΕΛ και ο Αστέρας Τρίπολης σε επίσημους αγώνες με γηπεδούχο την ομάδα του κάμπου. 

Η ΑΕΛ μετρά πέντε νίκες, ο Αστέρας Τρίπολης τρεις, ενώ τρία παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. 

Διαιτητής:
Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του οι Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Παπαδόπουλος από την Μακεδονία με βοηθό VAR τον Δημόπουλο από την Δυτική Αττική.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου