Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Ατρόμητος - ΑΕΛ (Play Out - 4η αγωνιστική)

Τον Ατρόμητο αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Δευτέρα (29/06) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play out.

Η ΑΕΛ με νίκη μπορεί να βρεθεί στην κορυφή αυτού του μίνι πρωταθλήματος παρέα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «βυσσινί» την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν του Βόλου με 3-1 στο AEL FC ARENA και κέρδισαν τους πρώτους βαθμούς στα play out.

Στον αντίποδα ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 1-0 απέναντι στην Ξάνθη στα Πηγάδια στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής.

Στο μεταξύ τους ματς για το πρωτάθλημα Ατρόμητος και ΑΕΛ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Περιστέρι στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Νάγκυ, Ασσούμπρε, Μπούστος, Ηλιάδης, Λουφάκης, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρας, Μπέρτος, Μούζεκ, Παπάζογλου, Πινακάς, Σεσέροβιτς, Στελιάνο, Τόρζε, Βινίσιους και Ζίζιτς.

Η αποστολή του Ατρόμητου:
Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Νταβιώτης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Μέγιερι, Βέλλιος, Ντε Πο, Κατράνης και Μάντσον.

Προϊστορία:
Δεκαπέντε φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ο Ατρόμητος και η ΑΕΛ στην Αττική. Ο Ατρόμητος μετρά επτά νίκες, η ΑΕΛ μόλις μία, ενώ επτά παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:
Ο 34χρονος διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος ο οποίος ανήκει στο Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του οι Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), Δημήτριος Φίλος (Βοιωτίας). Τέταρτος θα είναι ο Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) στο VAR, διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας) με βοηθό τον Ανδρέα Μεϊντάνα (Αχαΐας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 20:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ SPORTS HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου