Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Μπέρτος: «Θα το παλέψουμε και πιστεύω θα τα καταφέρουμε»

Στο ΑΕΛ Radio 104.8 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Μανώλης Μπέρτος ο οποίος μίλησε για την ομάδα δηλώνοντας αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία...
«Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό να ξεκινήσουμε και ευελπιστώ να είμαστε ανταγωνιστικοί.»

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα...
«Το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είναι πολύ καλό, δουλεύουμε όλοι πολύ σκληρά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τα play out.»

Για την 7η θέση και για το κίνητρο το οποίο υπάρχει...
«Είμαστε μια ομάδα ανταγωνιστική και θα το παλέψουμε για να κερδίσουμε την 7η θέση. Υπάρχει το κίνητρο για να το καταφέρουμε καθώς μπορεί υπό προϋποθέσεις να βγούμε και στην Ευρώπη. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά και παίζουμε μόνο για την νίκη.»

Για την περίοδο της καραντίνας...
«Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας καθώς δεν έχουμε ξανά ζήσει κάτι παρόμοιο. Είχαμε το πρόγραμμα της προπόνησης από τον προπονητή και τον γυμναστή μας ωστόσο είναι τελείως διαφορετικό να γυμνάζεσαι μόνος σου.»

Το πριν με το μετά...
«Θα υπάρξουν πολλές και μεγάλες διαφορές σε σχέση του πριν με το μετά και έχει αρχίσει ήδη να φαίνεται αυτό. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι για εμάς τους ποδοσφαιριστές χρειάζεται προσοχή για να αποφύγουμε τραυματισμούς. Είμαστε σε καλή κατάσταση όμως και πιστεύω να μας βγει σε καλό.»

Για τους αντιπάλους στα play out...
«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο μίνι πρωτάθλημα, κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται βέβαια και λίγη τύχη αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.»

Για τον απολογισμό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος...
«Δεν ξεκινήσαμε καλά από το καλοκαίρι ωστόσο ήρθε ο κ. Γρηγορίου και άλλαξαν πολλά προς το καλύτερο. Ήταν μια ξεχωριστή χρόνια για όλους μας, ήμασταν σαν μια οικογένεια και είχαμε και έναν πρόεδρο από πίσω να μας στηρίζει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου