Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ (Φάση των «16», 2η αγωνιστική)

Τον ΠΑΟΚ φιλοξενεί η ΑΕΛ σήμερα Τετάρτη (03/02) στο Αλκαζάρ για την 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το παιχνίδι είναι ουσιαστικά διαδικαστικού χαρακτήρα μετά την συντριβή (5-0) της ΑΕΛ στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Τούμπα.

Ο Τζιανλούκα Φέστα άφησε εκτός αποστολής αρκετούς ποδοσφαιριστές για να πάρουν ανάσες από το σκληρό πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Ναγκί, Σουλούκος, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι, Καρανίκας, Γκοτζαμανίδης, Χουσίνιο, Μαξιμένκο, Γκράουρ, Ηλιάδης, Πινακάς, Νούνιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Χαλάτσης, Ζαχαράκης, Γλυνός, Τρούγιτς, Μουκάντζο, Μπεν Χατίρα, Μαϊδανός.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Νινούα, Καγκάβα, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ, Κούτσιας.

Προϊστορία:

Τριάντα τέσσερις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσει η ΑΕΛ και ο ΠΑΟΚ με γηπεδούχο την ομάδα του κάμπου. Οι «βυσσινί» έχουν 11 νίκες, 12 ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ οι «ασπρόμαυροι» μετράνε 11 νίκες.

Διαιτητής:

Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι οι Βασιλόπουλος και Τζιώτζιος με τέταρτο τον Βάτσιο.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote Sport 1HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου