Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Πήρε τον βαθμό στο Περιστέρι η ΑΕΛ

Ατρόμητος και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Περιστέρι στο παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Ένα από τα καλύτερα της πρώτα ημίχρονα, αν όχι το καλύτερο έκανε η ΑΕΛ στην έδρα του Ατρομήτου καθώς έλειψαν προσωπικά λάθη, η μπάλα έβγαινε από την άμυνα προς την επίθεση με ωραίο τρόπο και κυρίως ήταν επιτέλους απειλητική στην αντίπαλη εστία δημιουργώντας προβλήματα στον Μανδά και την άμυνα των γηπεδούχων.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε ο Ματίας Ακούνια που ήταν κυριολεκτικά παντού, πίεζε οποιονδήποτε παίκτη του Ατρομήτου είχε την μπάλα, έπαιζε εξαιρετικά με πλάτη και βγήκε νικητής σε αρκετές μονομαχίες.

Το 0-1 μπορεί να προήλθε από λάθος του Μανδά ωστόσο η ΑΕΛ πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ που της άξιζε, παρουσιάζοντας γενικά ένα πολύ καλό πρόσωπο.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα οπισθοχώρησε, προφανώς για να κρατήσει το προβάδισμα της και όπως φάνηκε το πλήρωσε καθώς ο νεοεισελθων Αγκαγιεφ βρήκε δίχτυα στο 76’ και ισοφάρισε.

Η ΑΕΛ με την είσοδο των Ηλιάδη και Μιλοσάβλιεβιτς και ταυτόχρονα με την έξοδο των Στίεφλερ και Μπεν Χατίρα έγινε λιγότερο επιθετική, δεν κρατούσε μπάλα και περίμενε τον Ατρόμητο στην περιοχή της.

Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα ακόμα και αν μέχρι το τέλος πίεζαν ασταμάτητα, παρόλα αυτά πέτυχαν ένα μέρος από αυτό που ήθελαν, το να ισοφαρίσουν σε 1-1.

Η ΑΕΛ φεύγει από το Περιστέρι με τον βαθμό της ισοπαλίας, όχι φυσικά με το επιθυμητό αποτέλεσμα που ήταν μόνο η νίκη και περιμένει την κρίσιμη εβδομάδα που έρχεται καθώς φιλοξενεί την Λαμία την Τετάρτη (24/02 – 17:15) και τον Παναιτωλικό την Κυριακή (28/02 – 17:15) στο Αλκαζάρ σε παιχνίδια που παίζεται κυριολεκτικά η κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Γκαλβάο, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Χαρίσης (74΄ Ούμπιντες), Σάλομον, Μουνίθ (61΄ Ραμπέγιο), Χριστοδουλόπουλος (61΄ Αγκάγεφ), Κωτσόπουλος (83΄ Γιακουμάκης), Μανούσος (46΄ Εντομβόνγι)

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μαξιμένκο (52΄ Μιχαήλ), Ζίζιτς, Χουσίνο, Γιακιμόβσκι (71΄ Καρανίκας), Γκράουρ, Κολομπίνο, Στίφλερ (60΄ Ηλιάδης), Μπεν-Χατίρα (61΄ Μιλοσάβλιεβιτς), Ακούνια, Νικολιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου