Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Λαμία - ΑΕΛ (21η αγωνιστική - 17:15)

Την Λαμία αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Σάββατο (06/02) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Η τελευταία στην βαθμολογία ΑΕΛ θα τεθεί αντιμέτωπη με την προτελευταία Λαμία σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Gianluca Festa ταξίδεψε στην πόλη της Φθιώτιδας με όλα της τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και ελπίζει σε κάτι καλό απέναντι στον πρώην τεχνικό της ΑΕΛ Μιχάλη Γρηγορίου.

Θυμίζουμε ότι αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα καθώς ο αγώνας για τον πρώτο γύρο στη Λάρισα είχε αναβληθεί λόγω κορονοϊού και μάλιστα δύο φορές!

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Bajic, Νagy, Σουλούκο, Καρανίκα, Acuna, Ηλιάδη, Μπέρτο, Μιilosavljevic, Νικολιά, Πινακά, Nunic, Colombino, Cosic, Zizic, Ντουρμισάι, Ben-Hatira, Jusino, Maksymenko, Jakimovski, Graur, Trujic και Moukandjo.

Η αποστολή της Λαμίας:
Epassy, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Adejo, Τζανετόπουλος, Martinez, Σκόνδρας, Βύντρα, Βλάχος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Guga, Bejarano, Βασιλακάκης, Bjarnason, Ghazaryan, Piti, Καραμάνος, Romanic και Deletic.

Προϊστορία:
Δεκατέσσερις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια η Λαμία και η ΑΕΛ με γηπεδούχο την Λαμία.

Οι «βυσσινί» έχουν επικρατήσει σε τέσσερις αναμετρήσεις, έχουν δύο ισοπαλίες και έχουν ηττηθεί οκτώ φορές.

Διαιτητής:
Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Άρτα θα διευθύνει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του οι Κόλλιας και Καλαμπόκης με τέταρτο τον Αγγελάκη.

Στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Rob Diepernik με AVAR την Κουρομπύλια.

Ο αγώνας ορίστηκε στις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου