Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Ηττήθηκε και «σφράγισε» τον αποκλεισμό της η ΑΕΛ!

Ήττα με 1-2 και αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος για την ΑΕΛ από τον ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ.

Ντεμπούτο για πρώτη φορά με την βυσσινί φανέλα για Μαξιμένκο, Γκράουρ και Γιακιμόφσκι που άφησαν καλές εντυπώσεις, ενώ για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα αγωνίστηκαν οι Μπεν Χατίρα και Μουκάντζο.

Ο ΠΑΟΚ πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Τσιγγάρα στο 19' ενώ με την συμπλήρωση μισής ώρας στο ματς ο «δικέφαλος του Βορρά» έκανε το 0-2 με κεφαλιά του Κρμέντσικ.

Η ΑΕΛ κατάφερε να μειώσει με αυτογκόλ του Περέιρα ο οποίος με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από μια πολύ όμορφη εκτέλεση κόρνερ από τον Γιακιμόφσκι που απέδειξε πως είναι εξαιρετικός στα στημένα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός, έγιναν αρκετές αλλαγές λόγω του ότι η υπόθεση πρόκριση είχε ήδη κριθεί και δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερο από πλευράς θεάματος.

Ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε ο πολυσυζητημένος τις τελευταίες ημέρες ποδοσφαιριστής Σίντζι Καγκάβα.

Η ΑΕΛ παρουσιάστηκε βελτιωμένη και σίγουρα έδειξε ότι στοχεύει στο πρωτάθλημα και στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι – Γιακιμόφσκι (82’ Μαϊδανός) Μαξιμένκο Γκοτζαμανίδης Γκράουρ (66’ Γλυνός) – Ηλιάδης Καρανίκας Πινακάς – Τρούγιτς (62’ Χουσίνο) Μπεν Χατίρα (62’ Μιλοσάβλιεβιτς) Μουκάντζο (62’ Νούνιτς).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης – Λύρατζης Μιχαηλίδης Κρέσπο Περέιρα (46’ Ροντρίγκο) – Τσιγγάρας Νινούα – Μουργκ (46’ Α. Ζίβκοβιτς) Ουάρντα (63’ Καγκάβα) Λάμπρου (79’ Βρακάς) – Κρμέντσικ (63’ Κούτσιας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου