Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Ζιώγας: «Υπάρχει ένα κλίμα που δεν είναι ιδανικό»

Ο βετεράνος φορ της ΑΕΛ Μιχάλης Ζιώγας μίλησε στο Metropolis 95.5 για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΛ αλλά και για ότι συμβαίνει στην πόλη της Λάρισας τον τελευταίο καιρό.

Για την ΑΕΛ:

«Υπάρχει ανησυχία. Το παιχνίδι (ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 1-2) δεν είχε ιδιαίτερη σημασία εκτός από πρεστίζ και οι δύο προπονητές ήθελαν να δουν κάποιους νέους παίκτες και από τις δυο πλευρές. Κάποιοι δώσανε καλά δείγματα. Και ο Καγκάβα και ο Μπεν Χατίρα ήταν καλοί, είναι εγνωσμένης αξίας παίκτες, έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους. Το θέμα είναι πως είναι από φυσική κατάσταση για αν α βοηθήσουν. Εγώ στέκομαι στα νέα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Είδα πράγματα από τον Κούτσια. Η ενέργεια που έκανε στη φάση που κατέληξε στο δοκάρι, άσχετα αν υποδείχθηκε οφσάιντ, δείχνει ότι μπορεί να εξελιχτεί σε εκτελεστή. Μου άρεσε όπως και ο Τζόλης. Όσο πιο γρήγορα προσαρμοστούν αυτά τα παιδιά τόσο το καλύτερο. Και ειδικά για την ΑΕΛ που είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση».

Για τον διχασμό στη Λάρισα: 

«Μου θυμίζει μία φράση του Τσόρτσιλ: «Μέσα στο κόμμα μου είναι οι εχθροί μου και έξω από το κόμμα μου οι αντίπαλοί μου». Υπάρχει ένα κλίμα που δεν είναι ιδανικό. Προέχει να παραμεριστούν τα πάντα. Έχει ένα πολύ κομβικό παιχνίδι με τη Λαμία και πρέπει να υπάρξει ισχύς εν τη ενώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου