Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

ΑΕΛ - Παναιτωλικός (PRE GAME)

Τον Παναιτωλικό φιλοξενεί η ΑΕΛ σήμερα Κυριακή (28/02) στο Στάδιο Αλκαζάρ για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη θέση και βαθμολογικά και ψυχολογικά μετά και την νέα ήττα εντός έδρας από την Λαμία την περασμένη Τετάρτη και παίζει κυριολεκτικά τα ρέστα της στον σημερινό αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Παναιτωλικού που έχει στόχο την νίκη ούτως ώστε να βυθίσει και άλλο την ΑΕΛ στην τελευταία θέση και να την οδηγήσει στον απευθείας υποβιβασμό στην Super League 2.

Η ΑΕΛ όπως προείπαμε έρχεται από την εντός έδρας ήττα απέναντι στην Λαμία με 0-1 ενώ ο Παναιτωλικός είχε επικρατήσει για την 23η αγωνιστική του Παναθηναϊκού στην έδρα του με 1-0.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός είχε κερδίσει με 2-1.

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Νάγκι, Σουλούκος, Ζίζιτς, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Γκοτζαμανίδης, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι, Μούζεκ, Κολομπίνο, Στίεφλερ, Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνός, Νικολιάς, Τρούγιτς, Μπεν Χατίρα, Πινακάς, Νούνιτς, Ακούνια και Ντουρμισάι.

Η αποστολή του Παναιτωλικού:

Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Περέιρα, Μελίσσας, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας και Εντινγκά.

Προϊστορία:

Δώδεκα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια η ΑΕΛ και ο Παναιτωλικός στη Λάρισα.  

Οι «βυσσινί» μετρούν οκτώ νίκες, οι «Αγρινιώτες» καμία, ενώ τέσσερα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:

Ο 37χρονος ρέφερι Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Νικολαίδης (Μακεδονίας), Άγγελος Κολλιάκος (Αθηνών), τέταρτος ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), VAR ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) και AVAR ο Θεόφιλος Μωϋσιάδης (Ηπείρου).

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου