Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Ήττα για την ΑΕΛ, 1-3 από τον Ολυμπιακό!

Ήττα με 1-3 γνώρισε η ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό στο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά ισορροπημένο με φάσεις εκατέρωθεν και με ωραίο ρυθμό.

Πρώτη απειλή για τον Ολυμπιακό ήταν ένα μακρινό σουτ του Φορτούνη που απέκρουσε όμορφα ο Νάγκι, ενώ η ΑΕΛ είχε την πρώτη της ευκαιρία με ένα σουτ του Κολομπίνο λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή που κατέληξε άουτ.

Το 0-1 για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 33' με εκτέλεση πέναλτι του Χασάν μετά από παράβαση που κέρδισε ο ίδιος από τον Χουσίνο.

Τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου ήταν ένα δυνατό σουτ στον αέρα του Ντουρμισάι ύστερα από υπέροχη μακρινή μπαλιά του Ακούνια που κατέληξε στα χέρια του Σα.

Οι δύο ομάδες μέσα στο πρώτο 45λεπτο προχώρησαν και σε μια αναγκαστική αλλαγή η καθεμία. Από πλευράς ΑΕΛ αποχώρησε ο Γκράουρ ενώ από τον Ολυμπιακό ο Χασάν λίγο μετά το τέρμα που πέτυχε.

Το ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο ημίχρονο, ο αγώνας εξακολουθούσε να είχε καλό ρυθμό με λίγες διακοπές.

Ο Ολυμπιακός στο 55' έκανε το 0-2 με σκόρερ τον Θανάση Ανδρούτσο ενώ ο Χουσίνο στο 57' κάνει το 1-2 αλλά από θέση οφσάιντ.

Η ΑΕΛ έχασε σπουδαία ευκαιρία να μειώσει στο 59' με τον Ντουρμισάι αλλά ο Έλληνας φορ δεν εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα στο Ακούνια.

Οι φιλοξενούμενοι στο 80' έκαναν το 0-3 με τον Ελ Αραμπί για να μειώσει σε 1-3 η ΑΕΛ στο 87' με κεφαλιά του Νούνιτς έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γιακιμόφσκι.

Το 1-3 φέρνει τον Ολυμπιακό ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου με την ΑΕΛ να στοχεύει πλέον στα play out για να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει τους βαθμούς που χρειάζεται για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Γκράουρ (22’ Γκοτζαμανίδης), Χουσίνο, Μαξιμένκο, Γιακιμόβσκι, Μουκαντζό (72’ Νούνιτς), Κολομπίνο (83’ Χαλάτσης), Στίφλερ, Πινακάς, Ακούνια (83’ Γλυνός), Ντουρμισάι.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (82’ Βαλμπουενά), Σίλβα, Ραντζέλοβιτς (63’ Μπρούμα), Φορτούνης (63’ Σουρλής), Χασάν (37’ Μασούρας), Κάιπερς (63’ Ελ Αραμπί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου