Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Κλάτενμπερκ: «Υπήρχε πέναλτι του Χουσίνο στον Χασάν»

Όλα καλά, απο διαιτητικής άποψης, η 26η αγωνιστική της Super League, σύμφωνα με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Άγγλος επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, βρήκε σωστές όλες τις διαιτητικές αποφάσεις που πάρθηκαν στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, σωστά καταλόγισε πέναλτι ο Τζοβάρας στο κράτημα του Χουσίνο στον Χασάν στο ΑΕΛ - Ολυμπιακός, σωστά επίσης έδειξε άσπρη βούλα και ο Μανούχος στο μαρκάρισμα του Μιτάι στον Περέα στο ΝΠΣ Βόλος - ΑΕΚ.

Τέλος, σωστά μέτρησε ο Παπαπέτρου το γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα των Αρκάδων.

Πιο συγκεκριμένα για το ΑΕΛ - Ολυμπιακός ανέφερε:

«Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για παράβαση κρατήματος, εντός της περιοχής πέναλτι, σε φάση που προήλθε από κόρνερ. Ο VAR έλεγξε το περιστατικό και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή για το πέναλτι. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι πρόκειται για παράβαση πέναλτι καθώς και τα δύο χέρια του αμυνομένου ήταν γύρω από το σώμα του επιτιθέμενου, με τη μπάλα να βρίσκεται σε απόσταση παιξίματος. Παρόλο που η ΚΕΔ αναγνωρίζει ότι σε ένα βαθμό συμβαίνουν κρατήματα εντός της περιοχής πέναλτι από ποδοσφαιριστές, το συγκεκριμένο κράτημα ήταν πολύ έντονο και με τα δύο χέρια από τον αμυνόμενο ο οποίος δεν ήθελε να παίξει την μπάλα».

Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση διαλόγων κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του, δείτε την ανάλυση φάσεων που έχουν επιλεγεί από την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου