Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Με το «δεξί» στα play out η ΑΕΛ που βάζει «φωτιά» στην μάχη της παραμονής!

Ξεκίνημα με το δεξί στα play out έκανε η ΑΕΛ που επικράτησε με 0-2 του Απόλλων Σμύρνης στην Ριζούπολη και έφυγε με σπουδαίο διπλό από την Νέα Σμύρνη.

Η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Ντουρμισάι μετά από μια όμορφη συνεργασία των Κολομπίνο, Μιλοσάβλιεβιτς και του Έλληνα φορ που πέτυχε το τρίτο του τέρμα με την φανέλα της ΑΕΛ.

Το 0-2 που σφράγισε το υπέροχο ξεκίνημα της ΑΕΛ στα play out ήρθε από τον Νούνιτς που σκόραρε σε δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Το φινάλε του αγώνα έδωσε στην ΑΕΛ τρεις πολύτιμους βαθμούς, με τους «βυσσινί» να πιάνουν τον ΟΦΗ που αγωνίζεται στο Βόλο και να είναι στο -1 από τον Παναιτωλικό που φιλοξενεί την Λαμία.

Όπως και να έχει η ΑΕΛ με το «καλημέρα» σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα βάζει κυριολεξία φωτιά στην μάχη για παραμονή στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

Aπόλλων Σμύρνης (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ - Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης - Φατιόν (72' Λαγός), Σλίβκα - Φερνάντεθ (72' Μουνιέ), Μπεντινέλι, Τσιλούλης (52' Κολ), Ντάουντα (52' Ιωαννίδης)

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Νάγκι - Μπέρτος, Ηλιάδης, Ζίζιτς, Μαξιμένκο - Μουκαντζό (57' Μιλοσάβλιεβιτς), Στίφλερ, Κολομπίνο,  Ακούνια, Ντουρμισάι (78' Νούνιτς), Πινακάς (78' Μπεν Χαντίρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου