Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Λαμία - ΑΕΛ (PRE GAME)

Την Λαμία αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Τετάρτη (10/03) στο ΔΑΚ Λαμίας στο εξ' αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Πρόκειται για έναν ακόμα τελικό για την ομάδα της ΑΕΛ που δίνει την μάχη για να παραμείνει στη κατηγορία απέναντι σε μια Λαμία που και αυτή με τον Μιχάλη Γρηγορίου έχει βελτιωθεί αρκετά.

Η ΑΕΛ προέρχεται από την δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα νίκη στην έδρα του ΟΦΗ με 2-3 ενώ η Λαμία ηττήθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης από τον Ολυμπιακό με 3-0.

Στο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο που εν τέλει έγινε πριν από λίγες ημέρες η Λαμία επικράτησε της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με 1-0.

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Νάγκι, Σουλούκος, Ζίζιτς, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Γκοτζαμανίδης, Καρανίκας, Γκράουρ, Γιακιμόφσκι, Μαϊδανός, Κολομπίνο, Στίεφλερ, Ηλιάδης, Χαλάτσης, Γλυνός, Πινακάς, Νούνιτς, Ακούνια, Ντουρμισάι και Μουκάντζο.

Η αποστολή της Λαμίας:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μαρτίνες, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιόρνασον, Βλάχος, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι και Ντέλετιτς.

Προϊστορία:

Δεκατέσσερις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια η Λαμία και η ΑΕΛ στην έδρα της ομάδας από την Φθιώτιδα. 

Οι «βυσσινί» έχουν επικρατήσει σε τέσσερις αναμετρήσεις, έχουν δύο ισοπαλίες και έχουν ηττηθεί οκτώ φορές.

Διαιτητής:

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.

Βοηθοί του οι Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Δίπλαρης (Καρδίτσας) με τέταρτο τον Ζαχαριάδη (Μακεδονίας).

Στο VAR θα είναι ο Φωτιάς από τον σύνδεσμο Πέλλας με AVAR τον Χριστάκογλου από την Χαλκιδική.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου