Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Τα πλάνα των Τζιανλούκα Φέστα και Πέδρο Μαρτίνς

ΑΕΛ και Ολυμπιακός συναντιώνται για δεύτερη φορά φέτος, πρώτη στη Λάρισα και οι προπονητές των δύο ομάδων έχουν σχεδόν καταλήξει στο πλάνο που θα χρησιμοποιήσουν στην αναμέτρηση.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΛ:

Κάτω από τα δοκάρια ο Νάγκι, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γκράουρ και αριστερά ο Γιακιμόφσκι με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Χουσίνο και Μαξιμένκο. Στην μεσαία γραμμή ο Κολομπίνο με τον Στίεφλερ και τον Μπεν Χατίρα με Πινακά και Ακούνια λίγο πίσω από τον Ντουρμισάι.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Νίκος Γκοτζαμανίδης σε περίπτωση που ο κόουτς των «βυσσινί» επιλέξει 3αδα στα στόπερ όπως επίσης και ο Σπύρος Γλυνός με τον Μπέντζαμιν Μουκάντζο.

Από την άλλη ο Πορτογάλος προπονητής των «ερυθρόλευκων» Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει την ομάδα του με ένα εκτεταμένο ροτέισον λόγω του απαιτητικού αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Κρίστινσον ή ο Τζολάκης με τετράδα στην άμυνα τους Ανδρούτσο, Παπασταθόπουλο, Εμβιλά και Χολέμπα. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Μπουκαλάκης και Τιάγκο Σίλβα στον άξονα με Φορτούνη και Ραντζέλοβιτς στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκονται οι Χασάν και Κάιπερς σε σύστημα 4-4-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου