Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Ανοίγει την αυλαία του πρώτου ομίλου η ΑΕΛ

Αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο στην Super League 2, με την ΑΕΛ να φιλοξενεί σήμερα Σάββατο (29/01 - 17:00 • ΕΡΤ3) τον ΠΑΟΚ Β' στο Στάδιο Αλκαζάρ για την 16η αγωνιστική.

Στόχος φυσικά είναι μόνο η νίκη για το συγκρότημα του Παναγιώτη Γκουτσίδη που πλέον βρίσκεται στο κυνήγι της πρωτοπόρου Βέροιας που είναι στο +4, ωστόσο το μυαλό της ΑΕΛ δεν μπορεί να μην είναι και στην 3η της βαθμολογίας Ξάνθη αλλά και στην 4η Αναγέννηση Καρδίτσας που έχει δώσει μόλις εννέα παιχνίδια, έναντι δεκατριών της ΑΕΛ.

Ο κοουτς των «βυσσινί» μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, είπε πως στο τέλος θα κάνουν ταμείο και ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η ομάδα να βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά καθώς τους ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι.

Με αυτην την ομιλία οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου Αλκαζάρ για να διεκδικήσουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους μετά την επικράτηση στο Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό (1-2) αλλά και για να διευρύνουν το αήττητο σερί.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής όσον αφορά τον 1ο όμιλο, β έτερη ομάδα της Λάρισας φιλοξενεί την Κυριακή (30/01) τον Ολυμπιακό Βόλου στο Γήπεδο Φιλιππούπολης, η Αναγέννηση Καρδίτσας επιστρέφει στην δράση κόντρα στον Πιερικό, ενώ την ίδια ώρα η Βέροια αντιμετωπίζει τον Θεσπρωτό και η Ξάνθη τον Απόλλων Πόντου.

Αναλυτικά η αγωνιστική δράση στον 1ο όμιλο:

Σάββατο 29/01

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ Β' (17:00)

Κυριακή 30/01 - 14:45

Αναγέννηση Καρδίτσας - Πιερικός

Απόλλων Λάρισας - Ολυμπιακός Βόλου

Απόλλων Πόντου - Ξάνθη

Βέροια - Θεσπρωτός

Ηρακλής - Καβάλα

Ολυμπιακός Β' - Νίκη Βόλου

Πανσερραϊκός - Αλμωπός Αριδαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου