Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Επέλαση του κορονοϊού στην Super League 2, ούτε οι μισές αναμετρήσεις της 11ης στροφής!

Πολύ δύσκολα εξελίσσονται τα πράγματα αναφορικά με την διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής στη Super League 2 που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (5/1). Σύμφωνα με τον αριθμό των κρουσμάτων που έχουν δηλώσει οι ομάδες την Δευτέρα (3/1) θεωρείται απίθανο να διεξαχθούν τουλάχιστον 10 από τα 16 ματς της αγωνιστικής !

Στον Α’ Όμιλο, του βορρά, βαίνουν προς αναβολή οι συναντήσεις: Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων Πόντου –Ηρακλής, Ξάνθη-Απόλλων Λάρισας, Καβάλα-Τρίκαλα.

Στον Β’ Όμιλο του νότο, πολύ δύσκολα θα διεξαχθούν τα ματς: Αιγάλεω-ΑΕΚ Β’, Παναθηναϊκός Β’-Ιεράπετρα, Καλαμάτα-Καλλιθέα, Κηφισιά-Ηρόδοτος, Αστέρας Βλαχιώτη-Διαγόρας Ρόδου και Εργοτέλης-Χανιά.

Τι… απέμεινε ; Στον Α’ Όμιλο τα παιχνίδια: Αλμωπός-ΠΑΟΚ Β’, Θεσπρωτός-ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανσερραϊκός, Πιερικός-Ολυμπιακός Β’. Στον Β’ Όμιλο τα ματς Επισκοπή-Λεβαδειακός, Καραϊσκάκης-Ζάκυνθος.

Για όλα τα παραπάνω, θα τεθούν υπόψιν της διοργανώτριας αρχής και τα επαναληπτικά τεστ κορονοϊού την Τρίτη (4/1), οπότε θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις της η διοργανώτρια αρχή σχετικά με τα ματς που θα διεξαχθούν και αυτά που θα αναβληθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου