Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Προχωράει σε μεταγραφές η ΑΕΛ, «καθάρισε» το ban ο Νταβέλης!

Αν η ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν το μεγάλο βήμα για την είσοδό της στη νέα εποχή, η σημερινή είδηση ισοδυναμεί με την απελευθέρωσή της από το μεγαλύτερο εμπόδιο που της κληροδότησε το απερχόμενο διοικητικό καθεστώς και πλέον οι «βυσσινί» μπορούν να πετάξουν προς την υλοποίηση των οραμάτων της νέας διοίκησής τους.

Όπως εκ προοιμίου γίνεται αντιληπτό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αχιλλέας Νταβέλης, πλήρωσε σήμερα όλες τις υποχρεώσεις του ban, όπως αυτές δημιουργήθηκαν από τη προηγούμενη διοίκηση και ανοίγει οριστικά για την μεγάλης ποδοσφαιρική ομάδα της Λάρισας η δυνατότητα των μεταγραφών Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών.

Εκτιμάται ότι από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας που θα επικυρωθεί οριστικά από FIFA & ΕΠΟ η όλη διαδικασία, ξεκινούν άμεσα οι σχετικές ανακοινώσεις και η περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ΑΕΛ.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, δεν πρόλαβαν να συμπληρωθούν 48 ώρες από την αδειοδότηση της Ε.Ε.Α. για την μεταβίβαση των μετοχών και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ και δρομολόγησε πράγματα που ούτε στη πιο τρελή φαντασία φιλάθλου ή οπαδού δεν μπορούσε να συλλάβει ότι θα συμβούν!

Ενώ – όπως κι από την ίδια την ΠΑΕ ΑΕΛ έχει διατυπωθεί εύσχημα – πληρώνει εδώ και εβδομάδες σχεδόν καθημερινά, οφειλόμενες υποχρεώσεις ποδοσφαιριστών του τρέχοντος ρόστερ, υφιστάμενα χρέη σε διοικητικό και λοιπό προσωπικό, καθώς και άμεσες ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις, σήμερα καταβλήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για την άρση του περίφημου ban, που αποτελούσε το μεγαλύτερο καρκίνωμα και μπλόκαρε την ομάδα από οποιαδήποτε μεταγραφή.

Κι όλα αυτά, ενώ δεν εισπράχθηκε ούτε ευρώ από τα υποσχόμενα έσοδα στοιχήματος και τηλεοπτικών, τα οποία φυσικά δεν έλαβε και καμιά άλλη ομάδα της κατηγορίας.

Η μέχρι σήμερα συνεπής, αξιόπιστη και χαμηλών τόνων στάση του κ. Νταβέλη, μαρτυρά έναν άνθρωπο αποφασισμένο και αποτελεσματικό, που έχει δεκαετίες να δει η ομάδα στον προεδρικό της θώκο.

Εφόσον προκύψουν τις προσεχείς ημέρες και ανάλογες μεταγραφές, τότε είμαστε πλέον σίγουροι που το πάει ο Αχιλλέας Νταβέλης, στοχεύοντας ολοταχώς για τον τίτλο της SL2 και την άνοδο στην SL1… Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου