Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Θ. Ελευθεριάδης: «Να ανεβάσουμε επίπεδο τις ακαδημίες της ΑΕΛ» (vid)

Με στόχο οι ακαδημίες της ΑΕΛ να ανέβουν επίπεδο και να συσταθεί εκ νέου η ομάδα της Κ15, συνεχίζονται τα δοκιμαστικά των νεαρών ποδοσφαιριστών στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας. Ο νέος τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής των «βυσσινί», Θοδωρής Ελευθεριάδης, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, αλλά και τους προσωπικούς του με την έλευσή του στη Λάρισα.

Για το διήμερο δοκιμαστικών στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας: «Διοργανώσαμε γρήγορα ένα διήμερο δοκιμαστικών με τα ίδια παιδιά σήμερα κι αύριο. Η συμμετοχή είναι πάρα πολύ θετική και πρέπει να ευχαριστήσουμε τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν παρά τη γρήγορη ανακοίνωση που έγινε και την κακή περίοδο. Εδώ όμως έχουμε ενενήντα παιδιά, που θα τα δούμε αυτές τις ημέρες.

Να ευχαριστήσουμε και την ομάδα της Νέας Πολιτείας και το Δήμο για την παραχώρηση του χώρου.
Είναι μία πρώτη σειρά δοκιμαστικών και με τα παιδιά της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και τις ακαδημίες του νομού να κάνουμε μία πρώτη αξιολόγηση και να ετοιμάσουμε τις εκθέσεις».


Για τους στόχους της ΑΕΛ: «Η εντολή που έχω λάβει από τη διοίκηση και με τους συνεργάτες μου πρέπει να πραγματοποιήσουμε, είναι να ανεβάσουμε ένα βήμα το επίπεδο της ακαδημίας της ΑΕΛ και μετά το επόμενο βήμα είναι λύσουμε γρήγορα το ζήτημα της Κ15 που αποφασίσθηκε να συσταθεί μετά από χρόνια για να μπορέσουμε έτσι να δώσουμε ένα ακόμα βήμα στη Super League στα παιδιά του νομού».


Για την ομάδα Κ15: «Εμείς θέλουμε να συνεργαστούμε με τους συλλόγους, αλλά το να υπάρχουν τρία γκρουπ σε ομάδες της Super League 2 δείχνει και την αντίστοιχη οργάνωση. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ομάδες Κ15 και η Λάρισα είχε κάποτε κι αυτό θα ξανακάνουμε».


Για το αν η ΑΕΛ μπορεί να στηριχθεί στα παιδιά του τόπου για να πρωταγωνιστήσει και πάλι: «Ο στόχος είναι να χτίσουμε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον, καλύτερο και πιο αξιοπρεπές. Θέλουμε να ανταποκριθούμε στις δηλώσεις και τις απαιτήσεις του προέδρου, κ. Νταβέλη και θα κριθούμε γι’ αυτό.

Αν αυτό στοχεύει στο πέρας μίας διεργασίας μεσοχρόνιας ή μακροχρόνιας για να φτάσουμε στην πρώτη ομάδα, ας το αφήσουμε προς το παρόν».


Για τους προσωπικούς του στόχους: «Εγώ έρχομαι με πολύ όρεξη κι έχω πάρα πολλούς φίλους προπονητές κι αγαπώ πάρα πολύ την ποδοσφαιρική Λάρισα. Θεωρώ πως είναι πολύ καλή εμπειρία και για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου