Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Γκουτσίδης στους παίκτες: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Τις πρώτες του εντυπώσεις μετά το φιλικό με την Προοδευτική μετέφερε στους παίκτες ο προπονητής της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, ο οποίος τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του σε αυτά τα τρία πρώτα φιλικά παιχνίδια στο Καρπενήσι αναφέροντας παράλληλα πως οι “βυσσινί” πλήρωσαν δύο αδράνειες τους και δέχτηκαν ισάριθμα τέρματα.

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα σας. Ένα λάθος φαίνεται περισσότερο όταν το πληρώνεις με γκολ. Κι εμείς το πληρώσαμε δις. Είμαστε σε καλό στάδιο όμως με δεδομένο πως καλό είναι να γίνονται τώρα τα λάθη για να τα διορθώνουμε. Είναι καλή η κυκλοφορία μπάλας που έχουμε από τον τερματοφύλακα μέχρι την τελική προσπάθεια και θα χτίσουμε πάνω σε αυτό”, είπε στην ομιλία του πριν την έναρξη της προπόνησης.

Περισσότερα αναμένεται να ειπωθούν στην ανάλυση που θα γίνει στο βίντεο του αγώνα όπου το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ θα εστιάσει στην ατομική και ομαδική απόδοση των παικτών με σκοπό να εξελιχθούν και να αποφευχθούν τα ίδια λάθη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου