Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

«Πάτησε» Καρπενήσι η ΑΕΛ και «σηκώνει μανίκια» (pics)

«Πάτησε» Καρπενήσι η ΑΕΛ και άπαντες «σήκωσαν μανίκια» ενόψει του βασικού σταδίου προετοιμασίας. H «βυσσινί» αναχώρηση έγινε υπό βροχή από τη Λάρισα και το στάδιο Αλκαζάρ, αλλά έφτασε με ηλιοφάνεια στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Η «εγκατάσταση» του αγωνιστικού τμήματος έγινε ομαλά, ενώ το κλίμα έμοιαζε αρκετά θετικό με τους ποδοσφαιριστές αμέσως μετά την τακτοποίηση των πραγμάτων, να ρίχνονται στη δουλειά, με «ξεμούδιασμα» στην απογευματινή προπόνηση με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη και τους συνεργάτες του να θέλουν να τους εντάξουν ομαλά στο βασικό και πιο απαιτητικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.


Οι «συγκάτοικοι»

Οι παίκτες της ΑΕΛ απέκτησαν συγκάτοικους αφού βγήκαν τα δωμάτια. Μαζί οι νεαροί Λαρισαίοι που παίρνουν σημαντικές εμπειρίες από την ανδρική και συνάμα επαγγελματική ομάδα (Γιώτας, Βλιώρας, Κούκος, Νινίκας, Αντωνόπουλος και Ζησούλης), στο ίδιο δωμάτιο οι παίκτες με κοινή θητεία την Παναχαϊκή (Πλέγας και Μαυριάς), με τον έμπειρο Θανάση Παπαγεωργίου θα μοιραστεί το δωμάτιο ο νεαρός Τσουμάνης.

Αναλυτικά τα ζευγάρια: Θεοδωρόπουλος-Μαϊδανός, Παπαγεωργίου Αθ.-Τσουμάνης, Παπαγεωργίου Κ.-Ηλιάδης, Ογκμποε-Γαρουφαλιάς, Πλέγας-Μαυριάς, Ραμίρες, Κούστα-Γλυνός, Καλουτσικίδης-Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο-Γωγουβίτης, Μιλτιάδης-Θωμαΐδης, Σουλούκος-Νίνο, Γιώτας-Βλιώρας-Κούκος, Νινίκας-Αντωνόπουλος-Ζησούλης.


Μαζί και οι… «νέοι»

Τέσσερις παίκτες οι οποίοι συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση και στο πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΛ, λογίζονται ως μέλη της ομάδας. Οι Δημήτρης Θωμαΐδης (προηγ. Ομάδα Καβάλα), Κώστας Πλέγας (προηγ. Ομάδα Αναγέννηση Καρδίτσας) και ο Πέτρος Καλουτσικίδης (προηγ. Ομάδα ΠΑΟΚ Β) ήταν γνωστό πως προπονούνται στο Αθλητικό Κέντρο των Δέντρων όλο αυτό το διάστημα υπό τις εντολές του Παναγιώτη Γκουτσίδη. Τώρα ήρθε η ώρα τα βλέμματα να στραφούν και στον 4ο της παρέας. Τον Άγγελο Γωγουβίτη (προηγ. Ομάδα Νέοι ΠΑΣ Γιάννινα) που ακολούθησε την αποστολή της ΑΕΛ στο Καρπενήσι.

Ο λόγος που δεν ανακοινώθηκαν ήταν γραφειοκρατικός αφού η ΠΑΕ ήθελε να ολοκληρώσει τα τυπικά σκέλη προκειμένου να παρουσιάσει τις κινήσεις ενδυνάμωσης του ρόστερ και μετά την πληρωμή όλων των υποχρεώσεων του ban από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέα Νταβέλη, πλέον ανοίγει οριστικά η δυνατότητα των μεταγραφών Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη της ΑΕΛ στο Καρπενήσι:


Γιώργος Σιώχας - Formedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου