Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

ΑΕΛ Κ15: Όρθιοι οι «βυσσινί» απέναντι στους πρωτοπόρους

Παλεύοντας με όλες τις δυνάμεις τους, οι ποδοσφαιριστές της Κ15 της ΑΕΛ απέδειξαν σήμερα ότι εκτός από το ταλέντο τους περισσεύει και η ψυχή… Έτσι, δίνοντας μάχες από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, κατάφεραν να σταματήσουν στο Δασοχώρι το “τρένο” του κραταιού ΠΑΟΚ, που έχοντας στις τάξεις του σχεδόν όλο το εθνικό μας συγκρότημα, βάδιζε έως και σήμερα μόνο με νίκες!

Κι όμως, τα παιδιά του Θοδωρή Ελευθεριάδη, που μετρούν μόλις δύο μήνες ύπαρξης ως ομάδα, κράτησαν ανέπαφη την εστία τους, μπροστά στην οποία είναι γεγονός ότι χάθηκαν από τους φιλοξενούμενους 2-3 πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Ταυτόχρονα, κράτησαν και το δικό τους αήττητο και πορεύονται πλέον για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη με ακόμα καλύτερη ψυχολογία.

Η σημερινή αναμέτρηση, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες φίλαθλοι, χειροκροτώντας κάθε προσπάθεια των “βυσσινί”, έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Super League 1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν οι εξής:

ΑΕΛ: Σπανός, Μπαργιώτας, Αλμπάνης, Αβραμούλης, Δεμίρης, Λυγούρας Γ., Αγοραστός, Νταφούλης, Τσακνάκης Γ., Τσακνάκης Μ., Όντος.

Σαν αλλαγή χρησιμοποιήθηκαν κατά σειρά οι Λυγούρας Ζ., Καραγιάννης, Γουγουλιάς και Γάτος.

ΠΑΟΚ: Μπέλλης, Κυριαζίδης, Λουτζανιώτης, Μεγγίδης, Αυγητίδης, Κανιός, Καραγκιόζης, Μηνασίδης, Γεωργιάδης, Μπέρδος, Τουρσουνίδης.

Αντίστοιχα χρησιμοποιήθηκαν στην επανάληψη οι Κρομμύδας, Μόκρης, Τέλο και Τασιούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου