Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Νταβέλης: «Το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί» (vid)

Πρεμιέρα με νίκη για την ΑΕΛ που επικράτησε στην 1η αγωνιστική της Super League 2 του Ηρακλή Λάρισας με 3-0, με την εικόνα να αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο τον πρόεδρο των «βυσσινί», Αχιλλέα Νταβέλη.

Ο ίδιος μιλώντας στο FORMedia TV, ευχαρίστησε παράλληλα τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου Αλκαζάρ παρά το γεγονός πως υπήρξε έντονη βροχόπτωση και στήριξε με τη φωνή του την ομάδα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Καταρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα γι’ αυτή την πρώτη αν και αγχωμένη νίκη. Όσο μας βοήθησε ο καιρός στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάσαμε καλό ποδόσφαιρο παίρνοντας και το ανάλογο αποτέλεσμα.

Νομίζω πως αυτό το 3-0 μας δικαιώνει. Από εκεί και πέρα, ας μην ξεχνάμε ότι παίζαμε με μία ομάδα της πόλης, άρα το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί».

Σχετικά με την δυναμική παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες σημείωσε: «Η παρουσία του κόσμου και η θέρμη του ήταν εκπληκτική και τον ευχαριστούμε που σε μία δύσκολη μέρα και καιρικά, αλλά και λόγω άλλων κοινωνικών γεγονότων στην πόλη μας, επέλεξαν να έρθουν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και να στηρίξουν τη «Βασίλισσα του Κάμπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου