Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Πανέτοιμη η ΑΕΛ - Η αποστολή για την πρεμιέρα

Έτοιμοι από καιρό είναι οι «βυσσινί» για την εκκίνηση του πρωταθλήματος. Σήμερα το πρωί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, ανυπομονώντας για την σέντρα που θα γίνει αύριο στις 15:00 στο Αλκαζάρ και προσμένοντας θερμή υποδοχή και από το κοινό της ομάδας, το οποίο και θέλουν να ικανοποιήσουν σε απόλυτο βαθμό.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή την οποία συγκροτούν οι εξής παίκτες:

Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Παπαγεωργίου Αθ., Καλουτσικίδης, Κοσονού, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Γκοτζαμανίδης, Θωμαϊδης, Γαρουφαλιάς, Πλέγας, Κ.Παπαγεωργίου, Μιλτιάδης, Αντράντα, Νικολιάς, Πεντρόσο, Μαυριάς, Γλυνός, Όγκμποε.

Αναγκαστικές είναι οι απουσίες των Κούστα, Ραμίρες και Τσουμάνη, οι οποίοι θα προπονηθούν ξεχωριστά το πρωί στα Δένδρα, μαζί με τους Νίνο, Αντωνόπουλο, Γιώτα, Βλιώρα, Γωγουβίτη, Κούκο, Ζησούλη και Νινίκα.

Οι επτά τελευταίοι έμειναν ανενεργοί αγωνιστικά αυτό το Σ/Κ, λόγω της αναβολής του αγώνα της Κ19 με τον Ηρακλή, όπως γνωστοποιήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου