Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

ΑΕΛ Κ17: Νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στον Παναιτωλικό

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα της Κ17 της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της SL1, καθώς σήμερα το πρωί στο Α.Κ. της ΠΑΕ στα Δένδρα, επιβλήθηκε με 2-1 της ομάδας του Παναιτωλικού.

Σκόρερ και των δύο τερμάτων για την ομάδα του Γιάννη Σιάρκου ήταν ο Μπέης (15’, 50’), βγαίνοντας έξυπνα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας έπειτα από έξοχες πάσες των Τζιότζιου και Νίτσο αντίστοιχα.

Ο τελευταίος ήταν ο δημιουργός και της φάσης που σημάδεψε τον αγώνα στο 65’, όταν ακυρώθηκε για οφσάιντ γκολ του Τόπη, το οποίο δεν θα ακύρωνε ούτε ο προπονητής των φιλοξενουμένων.

Το γεγονός αυτό μαζί με το γεγονός ότι κρατήθηκαν οκτώ λεπτά καθυστερήσεων, προκάλεσε ένταση, με συνέπεια στο 90’ να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη για δυνατό φάουλ ο Νίτσο και μετα τη λήξη, ο Βλαχοδήμος των φιλοξενουμένων, γιατί χτύπησε αντίπαλο και ο Τόπης, γιατί αντέδρασε.

Το γκολ του Παναιτωλικού είχε σημειώσει στο 37’ ο Γαλαζούλας, ισοφαρίζοντας προσωρινά το σκορ.

Για την ΑΕΛ ξεκίνησαν τον αγώνα οι Κοβούσογλου, Ντιντής, Γκρόζος, Νικολακούλης, Γκατζιάς, Τσούτσος, Μπέης, Πολύζος, Τζιότζιος, Νίτσο, Τόπης και σαν αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν κατά σειρά οι Μπαντραλέξης, Κουκουράβας, Δημηνίκος, Μπρισίμης και Μπέζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου