Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Γκουτσίδης: «Συνδυάσαμε τη νίκη με καλό ποδόσφαιρο»

Ικανοποιημένος από τη νίκη και το θέαμα που προσέφερε η ΑΕΛ στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας με 2-0 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ήταν ο Παναγιώτηςκαι. Βέβαια ο τεχνικός των «βυσσινί» δεν έκρυψε και τον προβληματισμό του για τον τραυματισμό του Μάριου Ογκμπόε και τις λύσεις που θα πρέπει να βρεθούν ενόψει της αναμέτρησης με τον Θεσπρωτό.

Αναλυτικά:

«Ήταν ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα σ’ αυτή την κατηγορία, σε μία έδρα που φέρνει πίεση σε κάθε ομάδα. Εμείς όμως είχαμε σοβαρότητα, ηρεμία στο παιχνίδι μας κι εκτός από κάποιες ολιγωρίες δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Πετύχαμε δύο πανέμορφα γκολ και γενικά συνδυάσαμε τη νίκη με καλό ποδόσφαιρο κι αυτό χαροποιεί τον κόσμο και εμάς.

Το δυσάρεστο είναι ότι Μάριος Ογκμπόε τραυματίστηκε και δεν ξέρω αν θα τον έχουμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Με την έλλειψη του Κούστα θα δυσκολευτούμε λίγο. Θα ψάξουμε να βρούμε όμως λύσεις για το δύσκολο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, έτσι ώστε να έρθουν οι νίκες και να προχωρήσουμε για να φτάσουμε στο τέλος να κάνουμε τη «σούμα» και να είναι υπέρ μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου