Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

ΑΕΛ: Επιστροφή στις νίκες σε «καυτό» Αλκαζάρ!

Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα κατάφερε να πανηγυρίσει η ΑΕΛ που επικράτησε της Νίκης Βόλου στο Αλκαζάρ με 1-0 με τον Μάριο Όγκμποε να χρίζεται για άλλη μια φορά σκόρερ.

Το γκολ μάλιστα όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παραπάνω αφιερώθηκε στον Αντόνιο Ντε Νίγκρις που έφυγε από την ζωή στις 15 Νοεμβρίου του 2009.

Στο αγωνιστικό σκέλος ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και εντάσεις.

Η ΑΕΛ σκόραρε με τον Πεντρόσο ωστόσο αυτός ήταν σε θέση οφσάιντ σύμφωνα με τον βοηθό, πριν έρθει ο Όγκμποε στο 37' να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπάγιτς για το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και κυρίως μετά το 65' η ΑΕΛ οπισθοχώρησε θέλοντας να κρατήσει το προβάδισμα της και η Νίκη Βόλου ήταν ιδιαίτερα πιεστική κρατώντας την μπάλα στο μισό του αντιπάλου. Αυτό δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με την ΑΕΛ να πανηγυρίζει μια σημαντική νίκη, την δεύτερη στην σεζόν και το 2x2 στο Αλκαζάρ έχοντας φυσικά στο πλευρό της την έντονη παρουσία του κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Αθ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης (79′ λ.τ. Μαξιμένκο), Ηλιάδης, Πλέγας (84′ Γαρουφαλιάς), Κ. Παπαγεωργίου (75′ Αντράντα), Θωμαΐδης, Όγκμποε, Πεντρόσο, Νικολιάς (85′ Τσουμάνης).

Στον πάγκο έμειναν: Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Γλυνός, Μαυριάς, Νίνο.

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Παναγιωτίδης, Δεληζήσης, Ανδρέου (57′ Μορέιρα), Γρομητσάρης, Μέτσε (67′ Γαβρηιλήδης), Κυριακίδης (67′ Τσουκαλάς), Μιράντα, Μιλούνοβιτς (57′ Σιαφά), Ροχάνο.

Στον πάγκο έμειναν: Μπουργάνης, Δημητρίου, Λογαράς, Τοπαλίδης, Ολαϊζόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου